permonik Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Cau, po dlouhé dobe rozmýšlení jsem vyzkoušel renovaci hodinek u firmy Danafi. V červenci jsem jim poslal docela zničenné omegy a po půl roce je tohle výsledek: * Restore the dial respecting the colour, the numbers in black ink, the original brand Omega. * Restore the case by removing the scratches and giving the case a 5 micro electroplate with chrome. (Refurbishment of case; polishing, satin-finishing). * Restore the handles. * New crown. * Repair and adjust the mechanism: Dismantling of movement, cleaning, oiling, assembling, tuning of the precision and check of the function of the movement. * Replacement of crystal, (mineral glass). * Technical and aesthetical final check: watch and dial Finishing?s. Docela jsou šikovní chlapci ve španělsku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Kdepa, jsou tam moc šikovní. Já od nich mám taky udělané hodinky a jsem spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 To je jízda, jsou to určitě ty samý? Ale vážně jsou jako nový..Kolik za to kluci španělský chtěli, jestli to neni tajemství? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Nádhera, to je nové pouzdro? Asi nee, nový chrom, proč to nevypadá jako "ocucaný bonbón"? A ten cifr a ručky no comment... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 Wow, to je prácička. Taky by mě zajímala cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 mmoobbyy: Protože v Danafi umí připravit pouzdro na chromování a nestrhnout přitom hrany. Takže kde je hrana není boule, takže to nevypadá jako ocucaný bonbon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
permonik Odesláno 16. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2010 To Helex: Rozpočet byl stanovenej na 360 - 400 E, přesnou cenu jeste neznámTo mmoobbyy: Pouzdro je původní + Chrom 5 micronů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dande Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2010 pokud by to bylo možné, také se přimlouván za zveřejnění konečné ceny - PS: krásný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2010 za 400e do tejto podoby je podla mna ferove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se