spineshank Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 omfg toto snad ani není možný :gora:nejlepší ten konec http://www.youtube.com/watch?v=cfW0YgBULsI
farářskej Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 V 14. 1. 2011 v 22:11, 'sureshot' napsal: dam sem este tri od wulfa Ten poslední je úplně nejlepšejší
Skalamander Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 Plukovník: No a pak se tady vpustili imperialisti a místo slibovaných šesti pracuju dvanáct a na jídlo nedostanu ani stravenku
Plukovnik Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 V 15. 1. 2011 v 9:31, 'Skalamander' napsal: Plukovník: No a pak se tady vpustili imperialisti a místo slibovaných šesti pracuju dvanáct a na jídlo nedostanu ani stravenku Ale jsme za to všichni patřičně zaplaceni a komu se to nelíbí může svobodně dělat cokoli jiného dobře zaplaceného.Máme všichni možnost stejnou.
sibirnaya Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 dyk je tam smajlik, serzante, tak se hned necerti..
Plukovnik Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 tak tohle jsem sem musel dát :-) http://www.loupak.cz/video/srandicky/5993-idiot-nepovedeny-exhibicionismus
Gordon Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 V 15. 1. 2011 v 20:04, 'Plukovnik' napsal: Ale jsme za to všichni patřičně zaplaceni a komu se to nelíbí může svobodně dělat cokoli jiného dobře zaplaceného.Máme všichni možnost stejnou. i ty jeden humoristo
sureshot Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Když se ho státní orgány v 70. letech pokoušely dostat do kriminálu, bylo ve zprávě o něm uváděno, že se v jeho oděvu našly dvě vši a kuchyňský šváb. Když se ho soudce ptal, co může říct k tomuto obvinění, Tichý odpovídá: ?Povolejte je jako svědky.?
Honza.manta Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 V 15. 1. 2011 v 8:52, 'Plukovnik' napsal: Doprde.., že já jsem do toho pionýra nechodil!
yarda Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 http://fotbal.idnes.cz/neber-uplatky-nebo-se-zblaznis-i-to-se-budou-ucit-cesti-rozhodci-pwr-/fotbal.asp?c=A110110_224924_fotbal_ald
petjaan Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 a ono nic...tak to bude asi tím, že jsem do pionýra nechodil:suicide_anim: V 15. 1. 2011 v 8:52, 'Plukovnik' napsal:
pavča Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Z čeho oni ti číňané vlastně ty fejky hodinek dělají?
1Lachtan Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 V 13. 1. 2011 v 16:20, 'Hugo14' napsal: ...JInak v těch zápisech pilot mechanik je kus pravdy. Není to až ta doslova, ale na obou stranách "barikády" jsou lidi zvláštních povah i smyslu pro humor. V tomhle smyslu dopouručuji Čechoviny. Jím citovanou legendární větu "Zmáčkni take-off a enter a táhni s tím svým playstationem do pr..." potvrzuji i z jiného zdroje. Koneckonců, bylo kolem toho vyšetřování, původce (pokud vím nebyl nalezen) a tak byli všicni piloti poučeni o používání správné frazeologie na rádiu... JJ - je to tak. Prapůvod těchto zápisků pochází minimálně již z dob předrevolučních, kdy posádka opravdu zapisovala do knihy závady zjištěné za letu a před dalším letem musely být odstraněné (a s dopsaným komentářem a podpisem mechanika, který to dělal + kontrolora) namátkou mě napadá příhoda (cca z roku 1988-89, Ruzyně hangár "F", Tu-134) kdy byl v takovéto knize zápis od posádky: " kontrolka nebezpečných vibrací levého motoru stále svítí" Kamarád (na jmého si už opravdu nevzpomenu) tenkrát závadu našel, odstranil jí a protože byl takříkajíc veselá kopa, tak do "své" kolonky napsal: "žárovka vyměněna" a podpis. Pochopitelně, že z toho byl řádný průser, kamarád měl co dělat, aby vysvětlil, že to byl opravdu pouze žert, nakonec dostal pouze vynadáno a veselá historka která se traduje dál a dál byla rázem na světě To samé jsem vídával i později, když nám majitelé/létači různých Cessen, Piperů a pod. předávali své stroje k nám do hangáru na servis a často se seznamem "závad" které máme odstranit. V naprosté většině případů to bylo pochopitelně přínosem, nicméně i tam se občas nacházely perly k zasmání a leckdy i k pláči, protože vypovídali o naprosté neznalosti až stupiditě konkrétních "létačů" (x) o vlastním letadle, případě vybavení, nejenom avionickém a dožadují se opravy něčeho, co na letadle vůbec není instalované a podobně Namátkou mě napadá stížnost jednoho takovéhoto kašpara, který k nám přiletěl s Piperem Seneca a dožadoval se opravy DE-ICE Lamp na !!!pravém!!! křídle... Pro ty, kteří se okolo letectví nemotají, dodávám, že toto světýlko se na pravou stranu nedává a nikdy nedávalo... (a na levé straně samozřejmě fungovalo) A takhle by jsem mohl pokračovat dál a dál, ale raději to přenechám Honzovi Čechovi - on je daleko lepší vypravěč než já (x) - "Létači" - to jsou takoví ti rychlokvašní "piloti" z leknutí, rekrutující se často z řad rychlozbohatlíků, kteří někde vydělali spoustu peněz a ihned po absolování nějakého pilotního rychlokurz (protože to je přeci "IN" woe, kdo nemá piloťák, je přeci lůzr...) měli pocit, že všechno znají, všude byly alespoň třikrát a všemu rozumějí nejlépe... "Létači" často bývají předmětem závěrečných zpráv ÚZPLN...
Doporučené příspěvky