Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dívka hovoří k otci:

Tati?Jeden chlapec ve škole mi řekl něco , čemu jsem tak docela nerozuměla.Říkal že mám pěkný čelní sklo , překrásný kufr , super karosérii a moje nárazníky jsou bezchybné?.

Otec na to:

Vyřid mu , že si ještě v záruce a jestli se opováží zvednout kapotu , aby zkontroloval hladinu oleje , tak mu urvu vejfuk.... :D:D

Odesláno

Dívka hovoří k otci:

Tati?Jeden chlapec ve škole mi řekl něco , čemu jsem tak docela nerozuměla.Říkal že mám pěkný čelní sklo , překrásný kufr , super karosérii a moje nárazníky jsou bezchybné?.

Otec na to:

Vyřid mu , že si ještě v záruce a jestli se opováží zvednout kapotu , aby zkontroloval hladinu oleje , tak mu urvu vejfuk.... :D:D

Ten samý je asi o 2 strany zpět...ale není špatný :)
Odesláno

Vystupuje manažer ze svého nového Porsche a bác!

Projíždějící kamion mu urazí dveře.

Kamioňák zastaví a vyleze a manažer začne řvát:

"Kam čumíš,debile?! Urazil's mi dveře od poršáka !!!"

Tirák se zarazí: "Vy, manažeři,jste strašně materialisticky založený.

Nadáváte, že jsem vám urazil dveře,ale vůbec vás nesere, že jste

přitom přišel taky o ruku!"

Manažer: .... "Kurva, Rolexky!"

Odesláno

Pepa přijde v noci společensky poněkud unavený domů.

Svalí se do postele vedle manželky a usne.

Najednou se ocitne před nebeskou bránou.

Svatý Petr mu říká: "Tak vidíš, Pepo, umřel jsi ve spánku".

Pepa zalamentuje: "Ale proč, svatý Petře? Vždyť já toho mám ještě tolik v živote udělat? Nešlo by to nějak, abych se vrátil?"

Svatý Petr se poškrábe za uchem a říká:

"No, šlo, ale mohl by ses vrátit jedině jako slepice. Chceš??"

"To víš, že chci".

Pepa se ocitne zpátky na zemi v hejnu slepic, porostlý peřím a s ostatními slepicemi se popelí v prachu a zobe zrní. V tom si ho všimne kohout,a ptá se: "Á, ty jsi tu nová. Jak se ti vede?"

"No, šlo by to, ale mám takový divný pocit tam dole".

"To jsou vajíčka, to je v pořádku. Jenom je sneseš, pak to přestane."

Za chvilku Pepa snese první vajíčko. Štěstím je celý bez sebe, a brzy následuje druhé a třetí vajíčko. Najednou ním někdo třese.

"Co je, co se děje?"

Manželka křičí: "Se*eš do postele, ty prase"!!!

Odesláno (upraveno)
Tebe bych chtěl zaměstnávat ty netáhlo vyvoraný.Místo práce se hrabe ve foru jak chudá holka v kufru a najde si čas vyštourat tři roky starý voloviny......Edit-pak maj ty poršata vypadat. Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odesláno

Vždycky je dobry se domluvit v cizine, ja se dnes pri navsteve nejakych finskych webu naucil, co znamena vykrik:

"Kommentoi kuvaa"

Nekomu to muze znit jako esperanto, nekomu jako eufemizmus ... ale né, vopravdu je to, co si myslite: Zanechte komentar :smile_anim:

Odesláno

Tohle už tady bylo 2x :crying_anim02:

Lidi přečtěte si těch předchozích 8213 příspěvků než něco napíšete, třeba to tu už bylo

Fakt myslíš, že každý před přidáním dalšiho vtipu bude dokola prolézat (nebo už prolézá) přes 8t příspěvků? :D

Odesláno

Tak fajn, přiznávám, že u tebe občas tápu. To je záludnost písmen, osobně jsem s tím problém neměl :)

Jo, já tam nedal smajlíka, páč pak by to bylo hnedka všem jasný :) . Takhle se aspoň někdo zamyslel
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...