spineshank Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Čte matka inzerát v novinách: Jsem svobodný, mám auto, vilu s bazénem a dvacetileté úspory. Hledám mladou dívku za účelem seznámení.Ihned zavolá dceru, přečte ji znovu inzerát a po vzájemné domluvě ji vyšle k onomu mládenci. Po týdnu dcera přijede domů, matka se hned ptá, jaké to bylo."Mami, ta vila s bazénem je prostě pohádková, auto je kouzelný a on je fešák!"Matka je zvědavostí bez sebe: "a co ty dvacetileté úspory?"No, mami, ještě teď mi tečou po nohách!" 1 1
pato31681 Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Mlada dama privedie domov predstavit svojim rodicom mladeho muza s ktorym otehotnela.Ten hovori: Kedze moja rodina nedovoli sobas s vasou dcerou, chcem sa k veci postavit ako chlap. Ak sa narodi chlapec, dostane odo mna 1 mil. Eur a autosalon. Ak sa narodi dievca, tiez dostane 1 mil. Eur a kozmeticky salon. Ak by sa nahodou dieta nenarodilo...V tom sa ozve buduci dedo: Tak ju pretiahnes este raz
Skalamander Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Pánové, sledujte Novu, je tam díl Krok za krokem o padělaných švýcarských hodinkách!
911 Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 tohle me fakt rozsekalo v tomhle hnusnym vedru ...............,prosím VO CO TADY JAKO DE v kostce prosím. tady to máš v kostce
ricous Odesláno 11. června 2010 Nahlásit Odesláno 11. června 2010 Slohová práce ze 2. třídy...pullitr.pdf
pete Odesláno 12. června 2010 Nahlásit Odesláno 12. června 2010 tohle me fakt rozsekalo v tomhle hnusnym vedru Skvělý!!!!
spineshank Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 Říká manželka manželovi: "Ty seš takovej debil, že kdyby se uspořádalo mistrovství světa všech debilů, tak ty budeš stoprocentně druhej!!!" "Proč druhej?" ptá se manžel. "Protože seš takovej debil, že bys to ani nevyhrál!!!" 2 1
spineshank Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Odesláno 13. června 2010 > > # # # > Muž > navstíví velmi exklusivní nudistický klub. > > # # # > Hned první den > svlékne šaty a začně se procházet klubem. Kolem > něj > > # # # > prochází > > # # # > krásná vnadná blondýnka a muž dostane erekci. Dívka > k němu > přijde > > a říká: > > # # # > "Volal jsi mě?" "Ne, > proč myslíš?" Ptá se muž. "Tak to asi musíš > > > být v > > # > # # klubu > > # # # > nový. Tak tedy dovol, abych Ti to vysvětlila. />> > # # # > Víš, tady je takové pravidlo, že když dostaneš />erekci,znamená > > to,že mě > > # # # > voláš". Smějící se dívka si > muže odvede k bazénu a tam se s > ním > > # # # > pomiluje... Muž > pak pokračuje v prohlídce klubu a navštíví > saunu. > > Jakmile />> > # # # si > > # # # > sedne, uprdne si. Během minuty vstoupí urostlý > chlupatý muž a > > říká: > > # # # > "Volal jsi mě?" "Ne, proč se > ptáš?" odpovídá muž. "Tak to asi > > musíš být v > > # # # > klubu > nový. Tady je takové pravidlo, že když si uprdneš, znamená > > > > to, že > > # mě > > # # # > voláš, abych přišel." Nato svalovec ohne > nováčka o lavičku a > ošuká > > ho... > > # # # > Poté už muž > nepokračuje v procházce a rychle se vrací do > přijímací > > # # # > > kanceláře, kde jej s úsměvem vítá nahá recepční a ptá se, jak mu > />> > může > > # # # > pomoci. Muž odpovídá: "Zde je má členská karta, > vracím zpět > klíče, > > # členský > > # # # > poplatek 500 > USD si můžete ponechat, odcházím. "Ale, pane, proč > > tak > > # # > # kvapně, > > # # # > byl jste zde jen pár hodin a neměl jste ještě ani > šanci poznat > > všechny > > # # # naše > > # # # > služby a > zařízení", říká recepční. Muž na to reaguje slovy: > > # # # > > "Poslouchejte,mne slečno, je mi 51 let, erekce se mi dostavuje > tak />> > jednou > > # # # za > > # # # > měsíc,ale prdím každých 15 > minut! > > # # # > Odcházím! 1 1
spineshank Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 # Synáček ze vsi od Kyjova studuje v Praze na univerzitě a dojdou# mu prachy. Přemýšlí, jak by je získal a zatelefonuje domů: -# "Táto, představ# si, u nás na škole otevírají kurs pro psy, kde je učí mluvit!"# "Tož,nekecej...A co to obnáší?" diví se otec.# "No pošli Alíka a 15 tisíc a já ho nechám zapsat." kuje železo # syn. Prachy dorazily a mladý je zas na pár měsícu v pohodě.# Jenomže, po# čase dojdou prachy znovu a nezbývá, než tátovi volat znovu.# "Alík? Ten mele páté přes deváté, to už se nedá poslouchat,"# vypráví zvědavému otci, - "ale představ si tati, že u nás na# fakultě otevírají kurs, kde učí psy číst!"# "Tož kurňa, když už Alík mluví, tak ať umí i číst!" furiantsky na# to otec. "Výborně tati, pošli 25 táců a já Alíka přihlásím,"# uzavírá syn.# Na konci školního roku mladému nezbývá, než odjet domů. Co teď?# Tak psa zastřelí. Doma se táta hned ptá: - "Tak kde máš Alíka?"# "Ale táto, představ si. Dneska ráno si u snídaně čteme noviny a# říkám Alíkovi: Tak dneska jedem dom", on složí noviny a říká: -# 'To jsem zvědavej, jestli mě zas táta vezme s sebou, až půjde do# lesa šukat starou Pokornou..."# Táta zrudne a skočí klukovi do řeči:- "Doufám, žes ho zastřelil,# hajzla prolhanýho!"# "Si piš, tati..." 1
FiXilVer Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Odesláno 14. června 2010 pred par dnami som spolu s mnohymi inymi ludmi cakal na autobusovej zastavke a sledovali sme jedneho, pravdepodobne schizofrenika, bezdomocva, ktory viedol rozhovor s "niekym" nikoho sme nevideli krical, nadaval, az nakoniec niekto zavolal policiu. Ta prisla v rekordnom case a akcne zastavila kolesom o vysoky obrubnik. Vyskocili z auta a s obuskami sa vyrutili za bezdomovcom. Ani si nevsimli, ze pri tolkej "akcnosti" si na tom obrubniku urobili defekt a koleso za par sekud vyfucalo potom mi prisiel autobus, takze som nevidel ako to s sputanym bezdomovcom opravuju .. mozno vam to teraz nepride vtipne, no v tej danej chivli sa na tom smiala cela zastavka
twinsfather Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Odesláno 15. června 2010 dodatečně ještě jeden předvolební, kterej mě dneska pobavil : Na letácích ČSSD došlo k tiskové chybě - píše se, že v případě jejich vítězství "Každý důchodce dostane 13. důchod". Správné znění je "Každý 13. důchodce dostane důchod". Za prohození slov se tiskárna omlouvá.
Hajek Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 tak Ostrava má už svoji píseň :-) http://www.stream.cz/video/473804-ruda-z-ostravy-feat-martina-partlova-ostrava
Skalamander Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 tak Ostrava má už svoji píseň :-) http://www.stream.cz/video/473804-ruda-z-ostravy-feat-martina-partlova-ostrava vítej na internetu
Traveller Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 vítej na internetu Já to dnes viděl taky poprvé - a naposledy...
Teatime Odesláno 17. června 2010 Nahlásit Odesláno 17. června 2010 Chronomagoří výkladový slovníček na watchpro Grail. If you get it, you don?t ?get? it.
Doporučené příspěvky