gougy Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Já si říkal, kdo za tím skutečně stojí a přitom to bylo jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Nevim jestli je to k smíchu. Ale asi jo. http://www.stream.cz/uservideo/546962-bezpecnostni-dvere-made-in-china Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Dívka hovoří k otci:Tati?Jeden chlapec ve škole mi řekl něco , čemu jsem tak docela nerozuměla.Říkal že mám pěkný čelní sklo , překrásný kufr , super karosérii a moje nárazníky jsou bezchybné?.Otec na to:Vyřid mu , že si ještě v záruce a jestli se opováží zvednout kapotu , aby zkontroloval hladinu oleje , tak mu urvu vejfuk.... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Dívka hovoří k otci: Tati?Jeden chlapec ve škole mi řekl něco , čemu jsem tak docela nerozuměla.Říkal že mám pěkný čelní sklo , překrásný kufr , super karosérii a moje nárazníky jsou bezchybné?. Otec na to: Vyřid mu , že si ještě v záruce a jestli se opováží zvednout kapotu , aby zkontroloval hladinu oleje , tak mu urvu vejfuk.... :D Ten samý je asi o 2 strany zpět...ale není špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
etinov Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Vystupuje manažer ze svého nového Porsche a bác! Projíždějící kamion mu urazí dveře. Kamioňák zastaví a vyleze a manažer začne řvát: "Kam čumíš,debile?! Urazil's mi dveře od poršáka !!!" Tirák se zarazí: "Vy, manažeři,jste strašně materialisticky založený. Nadáváte, že jsem vám urazil dveře,ale vůbec vás nesere, že jste přitom přišel taky o ruku!" Manažer: .... "Kurva, Rolexky!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Tohle už tady bylo 2x Lidi přečtěte si těch předchozích 8213 příspěvků než něco napíšete, třeba to tu už bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Tohle už tady bylo 2x Lidi přečtěte si těch předchozích 8213 příspěvků než něco napíšete, třeba to tu už bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Pepa přijde v noci společensky poněkud unavený domů. Svalí se do postele vedle manželky a usne. Najednou se ocitne před nebeskou bránou. Svatý Petr mu říká: "Tak vidíš, Pepo, umřel jsi ve spánku". Pepa zalamentuje: "Ale proč, svatý Petře? Vždyť já toho mám ještě tolik v živote udělat? Nešlo by to nějak, abych se vrátil?" Svatý Petr se poškrábe za uchem a říká: "No, šlo, ale mohl by ses vrátit jedině jako slepice. Chceš??" "To víš, že chci". Pepa se ocitne zpátky na zemi v hejnu slepic, porostlý peřím a s ostatními slepicemi se popelí v prachu a zobe zrní. V tom si ho všimne kohout,a ptá se: "Á, ty jsi tu nová. Jak se ti vede?" "No, šlo by to, ale mám takový divný pocit tam dole". "To jsou vajíčka, to je v pořádku. Jenom je sneseš, pak to přestane." Za chvilku Pepa snese první vajíčko. Štěstím je celý bez sebe, a brzy následuje druhé a třetí vajíčko. Najednou ním někdo třese. "Co je, co se děje?" Manželka křičí: "Se*eš do postele, ty prase"!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 (upraveno) Pepa přijde v noci společensky poněkud unavený domů. ..... http://forum.chronom...post__p__484825 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34241-humor/page__view__findpost__p__397197 Upraveno 29. února 2012 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 (upraveno) http://forum.chronom...post__p__484825 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34241-humor/page__view__findpost__p__397197 Tebe bych chtěl zaměstnávat ty netáhlo vyvoraný.Místo práce se hrabe ve foru jak chudá holka v kufru a najde si čas vyštourat tři roky starý voloviny......Edit-pak maj ty poršata vypadat. Upraveno 29. února 2012 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Moderator rekl , ze si mame precist cely vlakno, tak jsem poslechl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Vždycky je dobry se domluvit v cizine, ja se dnes pri navsteve nejakych finskych webu naucil, co znamena vykrik: "Kommentoi kuvaa" Nekomu to muze znit jako esperanto, nekomu jako eufemizmus ... ale né, vopravdu je to, co si myslite: Zanechte komentar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Tohle už tady bylo 2x Lidi přečtěte si těch předchozích 8213 příspěvků než něco napíšete, třeba to tu už bylo Fakt myslíš, že každý před přidáním dalšiho vtipu bude dokola prolézat (nebo už prolézá) přes 8t příspěvků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Jsme ve vlákně HUMOR, tak co myslíš, že si doopravdy myslím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Tak fajn, přiznávám, že u tebe občas tápu. To je záludnost písmen, osobně jsem s tím problém neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barabas Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 (upraveno) - Co robí feták na zachode?- Seká dobrotu. Upraveno 29. února 2012 uživatelem barabas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barabas Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Tak fajn, přiznávám, že u tebe občas tápu. To je záludnost písmen, osobně jsem s tím problém neměl Jo, já tam nedal smajlíka, páč pak by to bylo hnedka všem jasný . Takhle se aspoň někdo zamyslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Taky máte na zahradě bazén?http://www.youtube.com/watch?v=C0D7PPQqZFw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Fronty v ČR na úřadech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky