JHonza Odesláno 21. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Proč zrovna tuhle? Nakonec je vše Exacto (teda kromě tahu, ale ten je doufám provizorní). Spíš tu, jak Křemílek a Vochomůrka měli hodiny s jednou ručičkou Nebo Pat a Mat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 23. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Proč zrovna tuhle? Nakonec je vše Exacto (teda kromě tahu, ale ten je doufám provizorní). Spíš tu, jak Křemílek a Vochomůrka měli hodiny s jednou ručičkou Nebo Pat a Mat? Chtěla jsem tam asi ještě připsat, "Jak pekli dort", ale teď vidím ,že to není logický příměr, při všech použitch "značkových" dílech. Možná O statečném kováři...ne, vážně, obdivuji tu trpělivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 23. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2011 Jak jsem psal v prvním postu, pořídil jsem si je na hraní a tak jsem to hraní dotáhnul do finále . A vůbec, už skoro týden šlapou bezchybně na poličce, zítra je vezmu do práce, ať makaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Znala jsem hobojistku Bastlovou, nejsi příbuzný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 24. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se