Jan. Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2010 Zdravím, mám hodinky Replay RX5602ANH. Viz např.: http://www.ciao.fr/Replay_RX5602ANH__1990836Bohužel jsem ale nepřišel na to jak ovládat chronograf... Zkrátka nemohu vynulovat ručičky na cronografu. Centrální vteřinovou ručičku sice ano, ale ty ostatní nikoli. Vytáhnul jsem hlavní čudlík do krajní pozice a zkoušel vynulovat spodním čudlíkem, ale nepodařilo se... Nemáte zkušenosti s podobnými hodinkami? Díky
Jeremy Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2010 Honzo, tomuhle strojku tady asi nikdo rozumět nebude. Zkus se obrátit na servis, snad nějaký existuje.Nicméně obvykle se horním čudlíkem chrono startuje a zastavuje a když je zastavené, spodní čudlík nuluje.Korunka (hlavní čudlík) s tím nesouvisí, měla by být pořád zastrčená.
sonny.c Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 povytáhneš korunku o maličkej kousek a potom jde tlačítky rovnat ručky na subcif. ovšem u standartní Etynebo to dej na koleje vláček s tou fashion hodinařinou poradí 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se