Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

moje gusto, velmi pěkné hodinky, akorát si nedokážu představti čtvrt kila na zápěstí:smile_anim:

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 16. 1. 2012 v 18:59, 'p3k' napsal:

moje gusto, velmi pěkné hodinky, akorát si nedokážu představti čtvrt kila na zápěstí:smile_anim:

já už se tu opakuju - když jsem je měl poprvé v ruce, tak jsem si říkal totéž... jakmile jsem je dal na ruku, jakobychom srostli - nepřeháním, sedly tak, že je skoro necítím (ale tah nebo mřemen musíš mít přesně nastavený)

Odesláno

jsou fakt moc pekne, gratuluji. Pral bych si aby Jezisek u nas priste taky prinesl neco podobneho namisto ponozek :D

Jak sis zvykl na tu vahu, prece jen nejsou nejlehci.?

Odesláno
  V 17. 1. 2012 v 8:03, 'Ondrej71' napsal:

jsou fakt moc pekne, gratuluji. Pral bych si aby Jezisek u nas priste taky prinesl neco podobneho namisto ponozek :D

Jak sis zvykl na tu vahu, prece jen nejsou nejlehci.?

Diky, ta vaha mi nijak nevadi... vubec jsem to neresil, ale je to docela pekny kousek zeleza a ted v zime pod bundu si beru spis Omegy SMP, protoze X-wind se moc nechteji vejit pod rukav Posted Image

Odesláno

a je to tady :-) možná nějaká teplotní setrvačnost... a nedotýkat se kovového řemínku jazykem...

ale za mne 1 ta barva i ten kovový táh jsou pěkné, přihoď někdy fotku na ruce.

Odesláno

Tak s tím novým řemenem jsou naprosto božííí, moooc jim to sluší, opravdu nádherný kousek od Hamiltonu ;-)

Odesláno (upraveno)

Ten remen jim moc slusi, je to fakt parada, gratuluju!! Mohl bys dat foto s tim remenem na ruce, prosim?

X-windy jsou chrona a navic dalsi Hacka, po kterych pokukuju.. ;)

Upraveno uživatelem Martyp
  • po měsících...
Odesláno

Super hodinky, chystam si je nadelit k letosnim narozeninam.. Jen jeste nevim jestli s cernym cifernikem nebo bilym (H77626153), protoze ty se mi taky hodne libi: post-21955-093987500 1335120469.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...