Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobrý den, chtěl bych si koupit hodinky na běžné nošení, do práce, do společnosti. Zaujaly mě hodinky Certina - DS 1 C006.407.16.051.00.Jenom mě u nich vadí ten jemný kříž na ciferníku. Pak jsem ještě narazil na tyhle Edoxy - Les Vauberts Automatic Date 80081 3 NIN zde, ale nezjistil jsem co mají za strojek. Co si myslíte, že je lepší volba? Jinak přivítám i jiné alternativy. Moje požadavky jsou: automaty,čas a datumovka, černý, kulatý ciferník s indexy(žádné číslice), kožený pásek, cena do 15 000kč. Děkuji

Upraveno uživatelem Polosaty
Odesláno

Na jejich webu je jeden

ISABELLA

Lazenska 10360 01 KARLOVY VARYCZECH REPUBLICPhone:00420 353 234 618

isabella.kv@post.cz

Ty Mido se mi dost líbí, hádám, že v ČR nejsou k sehnání.

Odesláno (upraveno)

zkus se kouknout treba na nejaky hamiltony, taky nemaji spatny automaty, s etou pod kapotou je to sazka na jistotu...

ale certiny taky nejsou spatny...

Upraveno uživatelem lastam
Odesláno

proc mas v av.furt starej rizek?...Prisla bida na kozaky a bylo file ci co?

ot-jeste jsem nestahl fotky, dnes zmenim!
Odesláno

Dnes jsem se byl mrknout na ty Certina DS 1a vypadají pěkně. Nevíte někdo, kde by mohli mít ty edoxy. Chtěl bych je vidět naživo. Nejlépe okres Hodonín, Uherské Hradiště, nebo Zlín.

Odesláno

a omrkni taky Epos. Dle meho spise Edox z dvou vypsanych znacek, je elegantnejsi.

Edox dela mnohem vice automatickych modelu, Certina dela predevsim quartz a jako znacka je v portfoliu Swatch group dole. Znacka Edox je dle meho vyse.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...