Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobrý den.

Nejsem tady ani dlouho a ani nijak moc nepřispívám do fora.

Přesto bych se rád pochlubil dvěma přírustky, už jenom proto, že jsem je nakoupil od stávajících členů tohoto bohulibého spolku: :smile_anim:

Přestože tedy nejsem členem MEMBERS_50, dá se tady slušně nakupovat i prostřednictvím PM a jiných komunikačních kanálů prodejců, za což jsem Chronomagu vděčný.

Tedy - zde zakoupené Certiny a Omegy v několika nekvalitních fotografiích:

post-12405-046177700 1293627355.jpg

post-12405-068622100 1293627377.jpg

post-12405-057577600 1293627397.jpg

post-12405-076314600 1293627429.jpg

post-12405-099097600 1293627465.jpg

Upraveno uživatelem brandejsak
Odesláno

Skvělá volba :), správní (chrono)magoři nakupují po dvou kusech ;)

(netbook je taky v pohodě, stejný jsem kupoval v lednu pro přítulku a šlape spolehlivě)

Odesláno

Skvělá volba :), správní (chrono)magoři nakupují po dvou kusech ;)

(netbook je taky v pohodě, stejný jsem kupoval v lednu pro přítulku a šlape spolehlivě)

Díky :smile_anim:

Mám radost jak z quartzových Certin, tak hlavně z automatických Omeg :mobile:

Abych mohl měřit nepřesnosti těch dražších, zakoupil jsem i levnější a přesnější.. Alespoň tak to vykládám doma. No...

Moc mi to nežerou :mobile:

A hodinky jsou vlastně focené na dvou noteboocích. Jeden je netbook Ferrari a jeden je dospělejší notebook s i5 Aspire 5741G, oba pak od superlevné notoricky známé značky Acer, neboť na Sony zrovna nejsou peníze...:angel:

Tím pádem mi doma přebývá jeden netbook Lenovo S10 a jeden dvoujádrový Fujitsu |siemens Amilo Pro tuším to je. Tak kdyby někdo měl zájem, nechám je velmi výhodně tedy zdejším členům, pochopitelně. Chtěl jsem je dát na Aukro, ale jsem hrozně línej.. To bude těmi sváááááátky....

Odesláno

Oboje překrásné kousky, ať dobře a dlouho slouží. Moc pěkně se tu na ty nové přírustky kouká.

Jinak gratuluji k "dokopání se" k vyfocení a napsání pár řádek, já už se na to chystám skoro 3 měsíce a hodinky se mezitím hromadí a hromadíPosted Image

Odesláno

Jak jsou ty Omegy staré?

Ty Omegy byly kupované v roce 2006 v ČR.

Tak to alespoň stojí na jedné té kartě co k nim je :-)

Ale na to, jak jsou staré vůbec nevypadají. Asi nebyly moc nošené. Já je prozměnu nosím teď nonstop.. :-)

Odesláno

Oboje překrásné kousky, ať dobře a dlouho slouží. Moc pěkně se tu na ty nové přírustky kouká.

Jinak gratuluji k "dokopání se" k vyfocení a napsání pár řádek, já už se na to chystám skoro 3 měsíce a hodinky se mezitím hromadí a hromadíPosted Image

Díky :-)

No a na ten Tvůj problém s focením je jednoduchý recept :-)

Negratuluj mně ale foť sobě :-)))

Já vím.. Já vím.. Je to sakra těžká věc...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...