brandejsak Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 (upraveno) Dobrý den.Nejsem tady ani dlouho a ani nijak moc nepřispívám do fora.Přesto bych se rád pochlubil dvěma přírustky, už jenom proto, že jsem je nakoupil od stávajících členů tohoto bohulibého spolku: Přestože tedy nejsem členem MEMBERS_50, dá se tady slušně nakupovat i prostřednictvím PM a jiných komunikačních kanálů prodejců, za což jsem Chronomagu vděčný. Tedy - zde zakoupené Certiny a Omegy v několika nekvalitních fotografiích: Upraveno 29. prosince 2010 uživatelem brandejsak
gougy Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Skvělá volba , správní (chrono)magoři nakupují po dvou kusech (netbook je taky v pohodě, stejný jsem kupoval v lednu pro přítulku a šlape spolehlivě)
brandejsak Odesláno 29. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Skvělá volba , správní (chrono)magoři nakupují po dvou kusech (netbook je taky v pohodě, stejný jsem kupoval v lednu pro přítulku a šlape spolehlivě) Díky Mám radost jak z quartzových Certin, tak hlavně z automatických Omeg Abych mohl měřit nepřesnosti těch dražších, zakoupil jsem i levnější a přesnější.. Alespoň tak to vykládám doma. No... Moc mi to nežerou A hodinky jsou vlastně focené na dvou noteboocích. Jeden je netbook Ferrari a jeden je dospělejší notebook s i5 Aspire 5741G, oba pak od superlevné notoricky známé značky Acer, neboť na Sony zrovna nejsou peníze... Tím pádem mi doma přebývá jeden netbook Lenovo S10 a jeden dvoujádrový Fujitsu |siemens Amilo Pro tuším to je. Tak kdyby někdo měl zájem, nechám je velmi výhodně tedy zdejším členům, pochopitelně. Chtěl jsem je dát na Aukro, ale jsem hrozně línej.. To bude těmi sváááááátky....
Kostra Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Oboje překrásné kousky, ať dobře a dlouho slouží. Moc pěkně se tu na ty nové přírustky kouká. Jinak gratuluji k "dokopání se" k vyfocení a napsání pár řádek, já už se na to chystám skoro 3 měsíce a hodinky se mezitím hromadí a hromadí
Kostra Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 (upraveno) Jak jsou ty Omegy staré? Upraveno 29. prosince 2010 uživatelem Kostra
brandejsak Odesláno 29. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Jak jsou ty Omegy staré? Ty Omegy byly kupované v roce 2006 v ČR. Tak to alespoň stojí na jedné té kartě co k nim je :-) Ale na to, jak jsou staré vůbec nevypadají. Asi nebyly moc nošené. Já je prozměnu nosím teď nonstop.. :-)
brandejsak Odesláno 29. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Oboje překrásné kousky, ať dobře a dlouho slouží. Moc pěkně se tu na ty nové přírustky kouká. Jinak gratuluji k "dokopání se" k vyfocení a napsání pár řádek, já už se na to chystám skoro 3 měsíce a hodinky se mezitím hromadí a hromadí Díky :-) No a na ten Tvůj problém s focením je jednoduchý recept :-) Negratuluj mně ale foť sobě :-))) Já vím.. Já vím.. Je to sakra těžká věc...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se