Přejít na obsah

Tissot T-Touch Expert Stainless Steel

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ďakujem.

A k T-Touch II ... ako písal xoslic, sú už vytunené v dizajne Expert-ov ... ja by som povedal, že to sú také "odľahčené" Expert-y.

Smelo do nich, nech sa rodina T-Touch-ov rozrastá ... :smile_anim:

Spoľahlivosť by mala byť na úrovni Expert-ov.

Potom sa nezabudni pochváliť...

A kde ich chceš kúpiť?

zdar,pekny darcek ;-)

teraz som videl v par casopisoch reklamy na T-TOUCH II Titanium T047.420.44.207.00

...

Upraveno uživatelem sharz
Odesláno

pred casem jsem zjistil ze tento model bude na trhu, nekde je tu vlakno s porovnani fotek.

funkce jsou trochu obrane, napriklad neni azimut nebo myslim ze i jeden budik ... presny navod jsem jeste necetl.

nicmene mi vzhledove prijdou trochu hezci, alespon na fotkach.

Odesláno (upraveno)

Rozdiel medzi T-Touch II a Expert-mi je, že T-Touch II:

*pri "Chrono" nemá "timer - čítač" (odpočítavanie nastaveného času),

*pri "Altimeter" (výškomer) nemá "merač denivelácie" (záznam nastúpaných / zostúpaných metrov a priemerná rýchlosť stúpania / klesania),

*pri "Compas" nemá nastavenie azimutu.

Potom je ešte rozdiel v priemere púzdra / použitom strojčeku ETA: Expert - 43,6 mm / E48.351; T-Touch II - 42,7 mm / E48.311.

A T-Touch II sú ešte dostupné aj v leštenom titáne.

Mne zase prídu krajšie Expert-y, ich dizajn mi pripadá taký "masívnejší", ale to je vec vkusu. Koľko ľudí, toľko chutí ... :smile_anim:

pred casem jsem zjistil ze tento model bude na trhu, nekde je tu vlakno s porovnani fotek.

funkce jsou trochu obrane, napriklad neni azimut nebo myslim ze i jeden budik ... presny navod jsem jeste necetl.

nicmene mi vzhledove prijdou trochu hezci, alespon na fotkach.

Upraveno uživatelem sharz
  • po 3 týdnech...
Odesláno

V prvom rade by som ťa chcel privítať na Chronomagu.

A teraz k tvojím otázkam. Teplotu T-Touch Expert-y ukazujú aj nižšiu ako -5°C a aj vyššiu ako +55 °C. Robil som s nimi také dva teplotné testy (pozri obrázky), kde na prvom je -17,7 °C a na druhom +70,1 °C.

K druhej otázke. Priemerná životnosť batérie je podľa mnohých užívateľov cca 2 roky. Samozrejme záleží v akom prostredí ich používaš a ako často používaš jednotlivé funkcie. Mne po tých teplotných testoch "odišla" batéria hneď (ale to sa dalo čakať ... :smile_anim: ). Po výmene batérie som hodinky mal ešte cca jeden a trištvrte roka, ale kedže som T-Touch-e predával, tak som dal batériu vymeniť, takže neviem posúdiť, koľko v skutočnosti vydrží.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

...Ako je to s teplotou pri T-TOUCH Expert, ukazujú aj nižšiu teplotu ako -5°C? V návode totiž píšu že sú len do -5°C.

...ako dlho vydrží batéria u T-TOUCH Expert, samozrejme orientačne vzhľadom na používanie funkcií?

• po měsíci...
Odesláno

ČAU,

mám taky T-TOUCH expert, ale na kaučuku. Po jeden a půl roce se mi tah dost začal trhat a tak jsem musel koupit nový. Trochu mě to štvalo, ale co se dá dělat. Jinak jsem s nimi moc spokojen.

Odesláno

Ahoj,

som rád, že si s nimi spokojný. Používaš ich aj na turistiku?

ČAU,

mám taky T-TOUCH expert, ale na kaučuku. Po jeden a půl roce se mi tah dost začal trhat a tak jsem musel koupit nový. Trochu mě to štvalo, ale co se dá dělat. Jinak jsem s nimi moc spokojen.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj

dnes jsem se stal doufám, že šťastným, majitelem T-Touch expertů s titanovým pouzdrem a tahem. Bral jsem je hlavně kvůli jejich outdoorovým funkcím, tak se těším, až je na horách otestuji.

Odesláno

Ahoj, tak vítaj medzi nami... :smile_anim:

Dúfam, že ti budú slúžiť k tvojej spokojnosti. A kde si ich kupoval?

Ahoj

dnes jsem se stal doufám, že šťastným, majitelem T-Touch expertů s titanovým pouzdrem a tahem. Bral jsem je hlavně kvůli jejich outdoorovým funkcím, tak se těším, až je na horách otestuji.

Odesláno

Ahoj, tak vítaj medzi nami... :smile_anim:

Dúfam, že ti budú slúžiť k tvojej spokojnosti. A kde si ich kupoval?

Ahoj, bral jsem z anglie na eshopu.Nicméně nevím zda jsem neudělal chybu a neměl je koupit u nás v obchodě.

Odesláno

Prečo si myslíš, že si urobil chybu? Je na ne medzinárodná záruka, takže ak máš opečiatkovanú záručnú kartičku, tak by malo byť všetko OK a pravdepodobne si ešte aj ušetril. Ja som ich tiež kupoval z anglického e-shopu (watchshop.com).

Ahoj, bral jsem z anglie na eshopu.Nicméně nevím zda jsem neudělal chybu a neměl je koupit u nás v obchodě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...