sect Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 (edited) Právě jsem díky jinému vláknu našel tyto hodinky od Zodiaců a celkem hodně se mi líbí, co si o nich myslíte? Klidně je i haňte, aspoň si je zítra nebudu chtít objednat .Představa využití je hlavně na léto, dovolenou k vodě a tak.......Samozřejmě že by šly pryč z kůže a buď na tah, nebo spíš na gumu. Specifikace:Case Diameter: 44 - bez korunkyCase Thickness: 15Clasp: Tang ClaspDial Color: Blue Dial w / world imageDial Window Material Type: Mineral Crystal - na některých webech uvádějí safír.Watch Movement Type: Swiss Quartz - RondaWR: 100 mNa dýnku je také gravírovaná mapa světa. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Ještě se dělají ve světlé verzi, které jsou možná pěknější, akorát na nich bude asi špatně odečítatelný čas, což je problém například i u podobných Hamiltonů. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited January 4, 2011 by sect
sect Posted January 4, 2011 Author Report Posted January 4, 2011 Zatím jsem našel jako chybu akorát to, že nemájí datum.
little_w Posted January 4, 2011 Report Posted January 4, 2011 no... ja myslim, ze tam je toho moc, az prilis. ta mapa na ciferniku te zacne nejdriv nudit, potom vadit, a pak je prodas ne, fakt. ja Zodiac vlastnim, mam je rad, ale tohle je trochu moc.
vraby Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 (edited) tak jestli taky něco můžu,jsou opravdu hnusný.Zodiac jsem projížděl a určitě mají hezčí hodinky.Tohle mi připadá jak hodinky z Aukra. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited January 5, 2011 by vraby
sect Posted January 5, 2011 Author Report Posted January 5, 2011 Díky za odpovědi , taky mně to už po ránu přešlo, navíc by mi na nich chyběla ta datumovka. Nechám to tu ale otevřené, kdyby se náhodou zalíbily někomu dalšímu, ať může pokračovat a nemusí zjišťovat informace a názory jinde. Jinak cena na Ebay je u světlých zhruba 130 dolarů.
robo Posted January 5, 2011 Report Posted January 5, 2011 (edited) Nechaj to tak, o týždeň by Ťa to prešlo a predával by si ich, alebo by boli v šuplíku.aj ja som na nich pokukoval a prešlo ma toDíky za odpovědi , taky mně to už po ránu přešlo, navíc by mi na nich chyběla ta datumovka. Nechám to tu ale otevřené, kdyby se náhodou zalíbily někomu dalšímu, ať může pokračovat a nemusí zjišťovat informace a názory jinde. Jinak cena na Ebay je u světlých zhruba 130 dolarů. Edited January 5, 2011 by robo
Recommended Posts