Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poradí někdo?

Uvažuji o koupi automatů. Zatím mám v hledáčku Orient-ky se stoletým kalendářem, typ 2EU00002D. Máte někdo zkušenosti s těmito hodinkami? Eventuelně poraďte alternativu. Díky.

Posted

Myslim , ze prvni vlakno by stacilo :)

K hodinkam Orient vseobecne - da se rict , ze jsou to docela kvalitni hodinky vzhledem k cene. Takze by jsi nemel udelat nakupem chybu. Tento model ma diky kalendari specificky design - ne kazdemu se libi a asi proto nejsou zde na foru ani prilis rozsireny.

Posted

Přeji pěkný den, doufám, že můj dotaz je zde na místě... Ráda bych svému drahému pořídila kapesní hodinky. Můžou být klidně i nové nebo nějaký funkční fejk, ale max. do 1000Kč. Já se v tom vůbec neorientuju, moje maminka měla ohromnou sbírku, leč nikdy jsem je krom estetiky nestudovala a pak je zřejmě otec propil nebo jiný neblahý osud jim přichystal... Můj muž si několikrát koupil v bazaru na Ukrajině nějaké, ale pokaždé se začaly zpomalovat až do měsíce přestaly jít úplně. Nemáme teď ani jeden čas se tomu věnovat, takže bych mu jen chtěla k narozeninám pořídit nějaké hodinky, které budou rok dva bez problémů fungovat a mezitím se snad zorientujeme. V hodinářství jsem narazila okolo tisícovky na dvoje, stejné ve zlatém a stříbrném provedení, ale nebyly v žádném dalším "tělíčku nebo obalu"(neznám terminologii) a vypadaly příliš jemně pro muže a navíc jsem nenašla žádný punc. Na tom netrvám vůbec, ale když prodavačka tvrdí, že jsou stříbrné... Muž zbožňuje Rusko, poradíte, prosím?

Moc by mě bavilo nad tím bádat a shánět informace, ale hodinky potřebuji co nejdřív a nemohu teď tomu věnovat čas. Děkuju za případnou radu a pomoc, kdybyste mě někdo dokázal odkázat na nějaký obchod. Momentálně jsem v Brně a nevím tu o žádném osvědčeném bazaru, starožitnictví ani hodinářství.. Uvítala bych i tipy z Prahy nebo přes net, ale na ebayi ani aukru nejsem registrovaná, placení do zahraničí aktuálně nezvládnu.

Posted

Ruské jsem zrovna teď vybíral, tak Vám snad trošku poradím. Jedině klasické Vostoky. 41 $ nové třeba zde-doprava je zdarma a snad by Vám to přez PayPal zaplatil někdo ze známých, kdo ten účet má. Na E-bayi u Zenitare o cca 2$ laciněji, nebo nějakou aukci "trefit", levnější jedině z druhé ruky. Ale kurz dolaru zatím hraje ve Váš prospěch ;)

Posted

Přeji pěkný den, doufám, že můj dotaz je zde na místě... Ráda bych svému drahému pořídila kapesní hodinky. Můžou být klidně i nové nebo nějaký funkční fejk...

obavam sa,ze tvoj dotaz nie je na spravnom mieste,z dovodu,ze hladas aj FEJK tak tu odozvu nehladaj :sad01_anim:

Posted

ja samozřejmě budu ráda, když to fejk nebude, ale opravdu se v tom neorientuju a ani netuším, jestli se to tak u kapesních hodinek dělá a teď prostě jsem chtěla aspoň něco, na značky já nehledím...oblečení ála vuitton bych si nikdy nepořídila, ale jestli takhle fungují i hodinky a je to jediné co si můžu z finančních důvodů dovolit teď hned, koupím je a pak nad tím budu uvažovat víc. kdybych je chtěla pro sebe, koupím si staré a budu si vybírat podle estetiky. jo, jsem hloupá ženská, na druhou stranu počítám s tím, že když je to levné a pěkné, vydrží to asi jen chvíli.

a děkuji vám oboum za rady.