Heky Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 Zdravím kolegové, potřebuju ještě pořádně omrknout Oris Small Second a jelikož mám cestu do Brna, tak bych potřeboval tip na nějaké místní hodinářství - samozřejmě, kde je mají (ne nutně Small Second, ale Oris jako takový). Na stránky Orisu jsem se díval, ale bohužel nefunguje Store Locator - zkoušel jsem to na 2 PC a asi na 4 prohlížečích, tak snad nebude chyba u mě Nemůžu si teď vzpomenout, jestli Hanák vede Oris nebo ne, ale podle jejich webu to vypadá, že spíš ne. Dejte mi prosím typ na nějaký obchod, díky moc!
sharz Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 Tak v Brne mi to našlo cez Store Locator jeden obchod: World of Watches Galerie Vaňkovce CZ 602 00 Brno tel.: +42-0-543-255-661 wow.vankovka@racio.com Ahoj. Zdravím kolegové, potřebuju ještě pořádně omrknout Oris Small Second a jelikož mám cestu do Brna, tak bych potřeboval tip na nějaké místní hodinářství - samozřejmě, kde je mají (ne nutně Small Second, ale Oris jako takový). Na stránky Orisu jsem se díval, ale bohužel nefunguje Store Locator - zkoušel jsem to na 2 PC a asi na 4 prohlížečích, tak snad nebude chyba u mě Nemůžu si teď vzpomenout, jestli Hanák vede Oris nebo ne, ale podle jejich webu to vypadá, že spíš ne. Dejte mi prosím typ na nějaký obchod, díky moc!
Heky Posted January 9, 2011 Author Report Posted January 9, 2011 sharz: Díky moc. Mně ten Store Locator nejede...tak nevím co s tím je Takže jinde už Oris nemají? U Hanáka fakt nejsou...?
spineshank Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 no na stránkách zastoupení nemají takže asi ne
Heky Posted January 9, 2011 Author Report Posted January 9, 2011 Tak zkusím aspoň World of Watches. Ale jestli se dobře pamatuju, tak tam je to celkem bída... Každopádně děkuju za pomoc!
spineshank Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 máš přeci v tom odkazu na ně tel,takže než se tam vydáš tak tam zavolej co mají skladem k prohlédnutí 1
Heky Posted January 9, 2011 Author Report Posted January 9, 2011 (edited) Do Vaňkovky jedu v každým případě, takže není žádný problém tam skočit Edited January 9, 2011 by Heky
Heky Posted January 9, 2011 Author Report Posted January 9, 2011 Dík! Dám pak vědět jak to tam vypadá s jejich nabídkou - kdyby to třeba někoho zajímalo
Heky Posted January 19, 2011 Author Report Posted January 19, 2011 (edited) Pardón, zapoměl jsem to sem napsat Je to tam celkem bída - z Orisek tam mají tuším Great Barrier Reef na gumě, pak ProDiver a to je asi tak všechno co si pamatuju (respektive, co mě zaujalo). Na tahu tam neměli nic, Diver Date také ne. Obsluha celkem fajn, ale ceny strašný - v katalogu mi našli Small Second za nějakých 37 tis. Kč a nějaký drobný Tak to jako fakt ne. Jinak zbytek jejich hodinkové kolekce je spíš fashion zaměření (což se asi do obchoďáku hodí). Takže tolik má návštěva ve zkratce Edited January 19, 2011 by Heky
spineshank Posted January 19, 2011 Report Posted January 19, 2011 no přiznám se mám to takřka za humny a ještě jsem tam nebyl,ale na ty Pro Divery se tam chystám mrknout
Ford Posted February 10, 2011 Report Posted February 10, 2011 Není to zrovna v Brně, ale chodím kupovat a očumovat do Velkých Bílovic k Opluštilovi....Výběr slušný, ceny také, jsem tam spokojen. Doufám, že to není reklama...
Recommended Posts