Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím kolegové,

potřebuju ještě pořádně omrknout Oris Small Second a jelikož mám cestu do Brna, tak bych potřeboval tip na nějaké místní hodinářství - samozřejmě, kde je mají (ne nutně Small Second, ale Oris jako takový). Na stránky Orisu jsem se díval, ale bohužel nefunguje Store Locator - zkoušel jsem to na 2 PC a asi na 4 prohlížečích, tak snad nebude chyba u mě :) Nemůžu si teď vzpomenout, jestli Hanák vede Oris nebo ne, ale podle jejich webu to vypadá, že spíš ne.

Dejte mi prosím typ na nějaký obchod, díky moc!

Posted

Tak v Brne mi to našlo cez Store Locator jeden obchod:

World of Watches

Galerie Vaňkovce

CZ 602 00 Brno

tel.: +42-0-543-255-661

wow.vankovka@racio.com

Ahoj.

Zdravím kolegové,

potřebuju ještě pořádně omrknout Oris Small Second a jelikož mám cestu do Brna, tak bych potřeboval tip na nějaké místní hodinářství - samozřejmě, kde je mají (ne nutně Small Second, ale Oris jako takový). Na stránky Orisu jsem se díval, ale bohužel nefunguje Store Locator - zkoušel jsem to na 2 PC a asi na 4 prohlížečích, tak snad nebude chyba u mě :) Nemůžu si teď vzpomenout, jestli Hanák vede Oris nebo ne, ale podle jejich webu to vypadá, že spíš ne.

Dejte mi prosím typ na nějaký obchod, díky moc!

Posted

sharz:

Díky moc. Mně ten Store Locator nejede...tak nevím co s tím je :)

Takže jinde už Oris nemají? U Hanáka fakt nejsou...?

Posted

Tak zkusím aspoň World of Watches. Ale jestli se dobře pamatuju, tak tam je to celkem bída... :)

Každopádně děkuju za pomoc!

Posted

máš přeci v tom odkazu na ně tel,takže než se tam vydáš tak tam zavolej co mají skladem k prohlédnutí :smile_anim:

• Upvote 1
Posted (edited)

Do Vaňkovky jedu v každým případě, takže není žádný problém tam skočit :)

Edited by Heky
Posted

Dík! Dám pak vědět jak to tam vypadá s jejich nabídkou - kdyby to třeba někoho zajímalo :)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Pardón, zapoměl jsem to sem napsat :) Je to tam celkem bída - z Orisek tam mají tuším Great Barrier Reef na gumě, pak ProDiver a to je asi tak všechno co si pamatuju (respektive, co mě zaujalo). Na tahu tam neměli nic, Diver Date také ne. Obsluha celkem fajn, ale ceny strašný - v katalogu mi našli Small Second za nějakých 37 tis. Kč a nějaký drobný :suicide_anim: Tak to jako fakt ne. Jinak zbytek jejich hodinkové kolekce je spíš fashion zaměření (což se asi do obchoďáku hodí). Takže tolik má návštěva ve zkratce :)

Edited by Heky
  • 3 weeks later...
Posted

Není to zrovna v Brně, ale chodím kupovat a očumovat do Velkých Bílovic k Opluštilovi....Výběr slušný, ceny také, jsem tam spokojen. Doufám, že to není reklama... :crying_anim02: