JanC Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Chtěl bych veřejně poděkovat a velice kladně poreferovat o obchodu se členem synek. Domluva dokonalá, trpělivě odpovězeno na četné dotazy, zabaleno precizně, posláno okamžitě a prostě vše, jak by mělo být. +1
pato31681 Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 Chcem sa synekovi podakovat za obchod, komunikacia rychla, priebeh obchodu v poriadku a rychly. Mozem len odporucit
pool1975 Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2017 Chci poděkovat členovi synek za obchod, rychlá domluva, rychlé předání a hodinky v super stavu. Doporučuji
rooosta Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Odesláno 28. října 2019 S Jirkou sme spáchali jeden "nehodinkový" obchod a za mňa všetko super a ok. Dohodli sme sa, precízne zabalil a poslal všetko tak ako bolo dohodnuté. Ďakujem a odporúčam.
Jimmy-Jimmy Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2020 Chci poděkovat členovi synek za obchod, rychlá domluva, rychlé předání. Vše v naprostém pořádku.
Karel.zimm Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Odesláno 30. září 2020 Děkuji Jirkovi za obchod. Rychle jsme se domluvili a zboží mi dovezl, kam jsem potřeboval. Doporučuji.
Xenomorfus Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2021 I já se přidávám ke spokojeným "zákazníkům". Nákup nehodinkového charakteru, nicméně vše v naprostém pořádku, rychlá komunikace, bleskové osobní předání, zkrátka vše, jak se sluší a patří. Děkuji a doporučuji!
cynik Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2023 Děkuji za obchod. Dobrá komunikace, zboží výborně zabaleno, vše dle popisu. Rychlé odeslání.
Vasa_H Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2023 Nehodinkový obchod, téměř mikrotransakce, ale Jirka se jí věnoval jako milionovemu obchodu, precizne zabaleno, temer realtime odeslano. Dekuji a doporučuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se