Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

jj..já včera přišel na to že jsem chronobundusu naprosto propadl.. po xletech jsem byl sportovat a zjistil, že nemam žádný hodinyk na sport..

Správný zjištění :D Já na sport vystřídal spoustu hodinek a spoustu jsem jich při sportu zlikvidoval, než jsem našel ty správné :)

Návštěvník Tada
Odesláno

jen kdyby na to byly prachy..

Zkus počkat až se tu boudou prodávat nějaké Seiko 7002, to jsou fajnové hodinky na sport - i když jedny z těch, které jsem zabil. Při pádu z koně jim uletěla luneta, vložka lunety je sedřená a poškrábalo se mi sklíčko. Ale při normálním provozu docela držely. Teď sportuju se Sinnama a ty drží :)

Odesláno

tak s tim sportem to u mě zas tak horký nebude... takže to neni priorita ..teď spíš něco na tahu trochu masivnějšího na léto..něco co přitáhne pohledy nebude to rolex like a nebude to stát balík..

Návštěvník Tada
Odesláno

tada len sa pekne uc, snad nezistis v 4. rocniku (ako ja) ze ta to nebavi a nevyseres sa na to :)

Že mě to nebaví, zjišťuju dost často, ani ne tak kvůli látce, právo je docela zajímavé, ale kvůli přístupu vyučujících.

Odesláno

přístup vyučujících a nadřízených někdy opravdu dokáže pěkně celou věc znechutit

a nejhorší je, že po čase zjistíš že nadřízený který se tvářil jako kamarád byl vlastně pořádná svině

Návštěvník Tada
Odesláno

FrantisekH: Na to je jednoduchá pomoc - být větší svině než oni :D

janko: To by ses divil :D Já umím zapomenout celkem rychle, hlavně to, co jsem se naučil :D

Návštěvník Tada
Odesláno

však už kolega ve firmě nepracuje

Tak tak, s lidma by se člověk neměl moc s..t, jinak to blbě dopadne :D

Odesláno

j asom si nedavno zadovazil podobnu. je to pecka :) zatial tu sedim nasucho a dumam ci henessy alebo beamish...

Tahle variace na křiváka mě jako bývalého motorkáře docela oslovila, máš nějaký link? Jinak touto dobou už je čas spíš na tu kořku, i když já jedu na irshaii, mám před sebou náročný víkend :wine:

Odesláno

gurmán ;) co bys řekl na Braníka z plechovky?

vobec nic, proti chuti sa neda oponovat, prilis subj :)

dali sme este nejake dobre akostne odrodove neskory zber a potom barikove cosi. vsetko same dobrotky s vybornym syrom olivami na slnku susenymi :)

krasny postnarodeninovy piatkovy vecer

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...