Návštěvník milosklikar Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 (upraveno) Nechce se mi nikam vem, pá´č venku chčije a piju, tak mi chybí jen pokec.... Přisedne někdo? maybe (myslím že je to nonstop, ale neručím....) jo a taky vstup na vlastní nebezpečí... Upraveno 11. ledna 2011 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Romane, nechčiješ už nějak dlouho....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 co pijes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Rulandu , ale dochází, takže bych musel otevřít pinot noir a nevim nevim.... já , jak tomu nerozumim, tak se bojim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 BTW, shagi , tys neměl ty Doxy prodávat, to je něco jako love of pubescet.... že sem toho ku.va už vystřídal, ale ty doxy na mě mluvěj...chápeš...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 :-) ked je laska uprimna, na pohlavi nezalezi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 :-) ked je laska uprimna, na pohlavi nezalezi Trošku tě podezřívám, že jsi střízlivější, jak já.... Ale budiž.... žij.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Pinot noir je tiez ruland nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Jóó, tak to bych musel přečíst, a nemá mi kdo najít brýle....spí už knížky...spí už hračky...spí už celý svět.... i ta ku.va Roman....!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Ppinot Pinot kde je flaska............. á Marlborough - Pinot Noir NZ 2008 stredne tezke elegantni vino s jemnymi tony malin a aroma po visnich - maliny a visne jsem tam nenasel ale nazdravi........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 tvrdy syr a divinu mas? ak nie, tak uz neotvaraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 (upraveno) Ppinot Pinot kde je flaska............. á Marlborough - Pinot Noir NZ 2008 stredne tezke elegantni vino s jemnymi tony malin a aroma po visnich - maliny a visne jsem tam nenasel ale nazdravi........ To sem, vida, patříš..... pověz nám svůj příběh...... Upraveno 11. ledna 2011 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 tvrdy syr a divinu mas? ak nie, tak uz neotvaraj tvrdy syr mam ale pičo neviem čo je divina....ak mi to nepovies, neusnu ( neusniem...?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 trochu ste mi tu pripomenuli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 trochu ste mi tu pripomenuli... ty seš ale čuně....Roman by ti vyčinil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 tvrdy syr mam ale pičo neviem čo je divina....ak mi to nepovies, neusnu ( neusniem...?) nebud vulgarny, toto je dobra hospoda... divina - maso divej lovnej zveri (zverina) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 divina je zvěřina...ale kdyby měl člověk shánět jelena ke každý flašce co vypije..kam by došel..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 do lesa? divina je zvěřina...ale kdyby měl člověk shánět jelena ke každý flašce co vypije..kam by došel..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 a čo je take "hydina" ? (drůbež) ? Zvěřinu nemám..... ale dobré domácé uzené.... krkovičku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Divina je to o cem pisou na vsech tech divnejch nalepkach na vinech...... ze se to k tomu ma pit. Jestli ono neni neco spatne kdyz tu flasku to podavame bez te zveriny....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se