brett Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 já amm dopito vy chrápete... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 chlapi vy jste ale měkký takhle brzy odpadnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 Já tu ještě jsem, ale brouzdám po netu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 No já teď dorazil.Jsme na svátky u příbuzných, takže večerní posezení s uzeným a vínem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 Nicméně se již chytám pomalu do hajan, což deklaruji i skleničkou na dobrou noc :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 Máš příjemný zvyk před spaním. Kdysi na vandru jsme si čistili zuby zelenou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 Jo a jednou jsem zažil becherovou polévku. Becher v hotelu, do talíře. a každý si lžící nabral... Nedopadli jsme dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 já tu sedim pořád teď už piju jágra s kolou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 A co Velikonoce? Chodíte? Já dřív chodil se synem. Pak řekl, že ho to nebaví (už mu začínali nalévat) a od té doby nic. Raději někam vypadnout s rodinou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 já vypadl už dneska byl jsem na zámku ..zítra spíš domácí práce..to vstupný je brutál ani nemaj sexy průvodkyně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 A co tak trochu střídmosti chlapi.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 knihu? když knihu tak vkladní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 ale dobrej budovatelskej vtípek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 ale dobrej budovatelskej vtípek Teď nevím, vidím dvakrát nebo jsem tak postnul:crying_anim02:, ale osvěty není nikdy dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 já vypadl už dneska byl jsem na zámku ..zítra spíš domácí práce..to vstupný je brutál ani nemaj sexy průvodkyně Minulý rok na Hradě Bouzov...krásná, ale když krásná, tak neskutečně. Jmenovala se Radka. Já bych chodil na prohlídky každý den. Ale byl jsem tam s manželkou, takže jsem to vlastně ani nemohl komentovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 je to dvakrát taky jsem nad tim přemýšlel Minulý rok na Hradě Bouzov...krásná, ale když krásná, tak neskutečně. Jmenovala se Radka. Já bych chodil na prohlídky každý den. Ale byl jsem tam s manželkou, takže jsem to vlastně ani nemohl komentovat... to chce počkat na léto to budou studentky...kdysi dávno jsem si domluvil i soukromou prohlídku..moooc pěkně jsem si jí prohlídl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 je to dvakrát taky jsem nad tim přemýšlel to chce počkat na léto to budou studentky...kdysi dávno jsem si domluvil i soukromou prohlídku..moooc pěkně jsem si jí prohlídl Tahle studentky zaučovala, tipl bych to tak do 30. Ale příjemná moc příjemná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2011 mno jestli si vzpomínam tak takhle měl těsně před doktorátem..:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se