Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

mno já si nalil jágra.. péro mam jedno a skoro vypsaný ... a jediný hodinky po kterých teď koukam jsou Mattovo longhiny..jen kreditka se schovala v koutku abych jí neviděl a krčí se tam

Pera mám čtyři a píši se dvěma, takže trošku magořina. Hodinky mám taky vybrané. Pilotky od hamiltonu, ale dám si je až...no třeba pod stromeček. Prostě chci být na sebe tvrdý... Proto bych koupil raději další pero...

Jo a já si dal víno jen k večeři, nyní si dávám Bechera.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě zase láká nákup nějakých nových per...hodinky nenene, až později :)

hehe :) já mám pera moc rád, přišel jsem k nim dřív než k hodinkám, takovejch případů tu moc neni :D teď mám Waterman Carene a 100% spokojenost... je to tohle:

http://www.waterman.cz/detail-vyrobku/carene/waterman-carene-black-sea-st/1507-1172878.html

není to tak drahé, abych s tím nemohl psát každý den, vypadá skvěle a skvěle píše :) ideální...

Odkaz ke komentáři

To Pete Energy drink to tedy opravdu není :blowup: Měl jsem tam dokonce jet i v tom týdnu co měli tu havárku ale neměli pro nás hotový naše speciály tak se to posunulo.

Jojojo, nebylo to hezký. Tak třeba někdy, až pojedeš, tak dej vědět, před naložením dáme kafe :)

hehe :) já mám pera moc rád, přišel jsem k nim dřív než k hodinkám, takovejch případů tu moc neni :D teď mám Waterman Carene a 100% spokojenost... je to tohle:

http://www.waterman.cz/detail-vyrobku/carene/waterman-carene-black-sea-st/1507-1172878.html

není to tak drahé, abych s tím nemohl psát každý den, vypadá skvěle a skvěle píše :) ideální...

Ale to je móc hezký. Jdu hledat :)
Odkaz ke komentáři

ja mam od min roka dostudovane tak sa len tak tulam na nete :) uzivam trochu pokoja pritomnost doma prichadzajuce leto teple dni a chvile a utrzky pohody

kde pracuješ? dneska bylo to počasí pěkně na p*ču ani mi nemluv... na to že hlásili bouřky a přeháňky v oblastech českomoravský vrchoviny bylo u nás v Krušnejch horách dost vlhko (nehledej v tom dvojsmysly :P )

Upraveno uživatelem Matthew
Odkaz ke komentáři

čau chlapi, tak jak to tu dne s vypada?

To počasí stálo fakt pěkně za h.vno.A je tam teď ěkná kosa.

Jinak ve skleničve se nachází naprosto bombovní Gryllus od rodiny Špalkovy :-)

prosimtě ani mi nemluv, já tu mám Magnesii... síla přírodního hořčíku :pokey:

No jak by to vypadalo? Je víkend :)

ty mlč nebo na tebe vytáhnu plynovku :D

Odkaz ke komentáři

Tado, Tvou společnost zrovna nehledám. Na to máš jiné kamarády.

Matthew: S tou minerálkou to vypadá na nějaká dietní omezení?

žádná dieta, ale duševně tu pracuju :P musím být fit... a Tadu nech, sedí u mě u stolu :)

Tohle byla poslední slova mnoha lidí :D Proto ti radím instantní klacek :)

na ten ti kašlu :D co 6mm flobertka :D ?

EDIT: tim stolem samozřejmě myslim náš virtuální hospodskej... domu si ho netahám :D

Upraveno uživatelem Matthew
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...