pete Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 mno já si nalil jágra.. péro mam jedno a skoro vypsaný ... a jediný hodinky po kterých teď koukam jsou Mattovo longhiny..jen kreditka se schovala v koutku abych jí neviděl a krčí se tam Pera mám čtyři a píši se dvěma, takže trošku magořina. Hodinky mám taky vybrané. Pilotky od hamiltonu, ale dám si je až...no třeba pod stromeček. Prostě chci být na sebe tvrdý... Proto bych koupil raději další pero... Jo a já si dal víno jen k večeři, nyní si dávám Bechera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 Mno já si vyzkl na propisku... protože ať píšu čím píšu tak musim si to jít nechat přečíst do lékárny.. ale náš OŘ má mooc pěknýho wattermanna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 Mě zase láká nákup nějakých nových per...hodinky nenene, až později hehe já mám pera moc rád, přišel jsem k nim dřív než k hodinkám, takovejch případů tu moc neni teď mám Waterman Carene a 100% spokojenost... je to tohle: http://www.waterman.cz/detail-vyrobku/carene/waterman-carene-black-sea-st/1507-1172878.html není to tak drahé, abych s tím nemohl psát každý den, vypadá skvěle a skvěle píše ideální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 tak to je pro mě třetina vejplaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 (upraveno) To Pete Energy drink to tedy opravdu není Měl jsem tam dokonce jet i v tom týdnu co měli tu havárku ale neměli pro nás hotový naše speciály tak se to posunulo. Upraveno 29. dubna 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 to je jako vždycky..pokaždý tu skončim sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 to je jako vždycky..pokaždý tu skončim sám už jsem zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 To Pete Energy drink to tedy opravdu není Měl jsem tam dokonce jet i v tom týdnu co měli tu havárku ale neměli pro nás hotový naše speciály tak se to posunulo. Jojojo, nebylo to hezký. Tak třeba někdy, až pojedeš, tak dej vědět, před naložením dáme kafe hehe já mám pera moc rád, přišel jsem k nim dřív než k hodinkám, takovejch případů tu moc neni teď mám Waterman Carene a 100% spokojenost... je to tohle: http://www.waterman.cz/detail-vyrobku/carene/waterman-carene-black-sea-st/1507-1172878.html není to tak drahé, abych s tím nemohl psát každý den, vypadá skvěle a skvěle píše ideální... Ale to je móc hezký. Jdu hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 29. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2011 Tak co proberem? Piju červené, kdo se přidá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 je tu dneska někdo? nebo všichni chlastaj na čarodějnicích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 ale ja som tu, chystam sa na proseco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 ale ja som tu, chystam sa na proseco píšu zrovna seminárku... k odevzdání do půlnoci co ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 ja mam od min roka dostudovane tak sa len tak tulam na nete uzivam trochu pokoja pritomnost doma prichadzajuce leto teple dni a chvile a utrzky pohody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 (upraveno) ja mam od min roka dostudovane tak sa len tak tulam na nete uzivam trochu pokoja pritomnost doma prichadzajuce leto teple dni a chvile a utrzky pohody kde pracuješ? dneska bylo to počasí pěkně na p*ču ani mi nemluv... na to že hlásili bouřky a přeháňky v oblastech českomoravský vrchoviny bylo u nás v Krušnejch horách dost vlhko (nehledej v tom dvojsmysly ) Upraveno 30. dubna 2011 uživatelem Matthew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 čau chlapi, tak jak to tu dne s vypada? To počasí stálo fakt pěkně za h.vno.A je tam teď ěkná kosa. Jinak ve skleničve se nachází naprosto bombovní Gryllus od rodiny Špalkovy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 (upraveno) No jak by to vypadalo? Je víkend Upraveno 30. dubna 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 čau chlapi, tak jak to tu dne s vypada? To počasí stálo fakt pěkně za h.vno.A je tam teď ěkná kosa. Jinak ve skleničve se nachází naprosto bombovní Gryllus od rodiny Špalkovy :-) prosimtě ani mi nemluv, já tu mám Magnesii... síla přírodního hořčíku No jak by to vypadalo? Je víkend ty mlč nebo na tebe vytáhnu plynovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Tado, Tvou společnost zrovna nehledám. Na to máš jiné kamarády. Matthew: S tou minerálkou to vypadá na nějaká dietní omezení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 ty mlč nebo na tebe vytáhnu plynovku Tohle byla poslední slova mnoha lidí Proto ti radím instantní klacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 (upraveno) Tado, Tvou společnost zrovna nehledám. Na to máš jiné kamarády. Matthew: S tou minerálkou to vypadá na nějaká dietní omezení? žádná dieta, ale duševně tu pracuju musím být fit... a Tadu nech, sedí u mě u stolu Tohle byla poslední slova mnoha lidí Proto ti radím instantní klacek na ten ti kašlu co 6mm flobertka ? EDIT: tim stolem samozřejmě myslim náš virtuální hospodskej... domu si ho netahám Upraveno 30. dubna 2011 uživatelem Matthew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se