brett Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Před Tvým doplněním jsem nabyl jen to nejhorší podezření :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 na ten ti kašlu co 6mm flobertka ? Jesli chceš dělat díry do papíru? Proč ne Na to je flobertka fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Před Tvým doplněním jsem nabyl jen to nejhorší podezření :-) ... tak já si dám ještě panáka minerálky a pak uvidíme co z toho vyleze Jesli chceš dělat díry do papíru? Proč ne Na to je flobertka fajn. já myslim, že nějakýho městskýho holuba bych s tim ulovil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 já myslim, že nějakýho městskýho holuba bych s tim ulovil Na odstřel létajících krys bych si pořídil spíš pořádně našláplou vzduchovku Přečetls ty Laureato EVO3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Na odstřel létajících krys bych si pořídil spíš pořádně našláplou vzduchovku Přečetls ty Laureato EVO3? teď tady čtu spotřební koš na ekonomii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 teď tady čtu spotřební koš na ekonomii Hare krišna... Co se ty mladý dneska na těch školách všechno neučej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Ten Gryllus je naprosto špičkový!Ještě , že mi pár lahviček leží ve sklípku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Ten Gryllus je naprosto špičkový! Ještě , že mi pár lahviček leží ve sklípku :-) bublinky taky nejsou k zahození Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 bublinky taky nejsou k zahození Ty přebije Stará myslivecká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Co se ty mladý dneska na těch školách všechno neučej ... wtf? mas o rok viac ako vsetcia ti mladi ktorych spominas.jedno ale treba tadovi uznat, drzi sa tj. neda vyprovokovat atd.pekny vecer vsetkym idem kuk film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Co se ty mladý dneska na těch školách všechno neučej ... wtf? mas o rok viac ako vsetcia ti mladi ktorych spominas. jedno ale treba tadovi uznat, drzi sa tj. neda vyprovokovat atd. pekny vecer vsetkym idem kuk film No, v tomhle případě asi o trošku víc jak o rok - možná o dva Ono když je člověk mladej, tak je rok docela dlouhá doba To víš, od té doby, co jsem dostal knížku se Zenovými příběhy, tak hledám vnitřní klid a vyrovnanost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Co se ty mladý dneska na těch školách všechno neučej ... wtf? mas o rok viac ako vsetcia ti mladi ktorych spominas. jedno ale treba tadovi uznat, drzi sa tj. neda vyprovokovat atd. pekny vecer vsetkym idem kuk film a teď si vem, že já jsem ještě pod Tadou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 a teď si vem, že já jsem ještě pod Tadou Když se budeš snažit, tak budeš na chronomagu taky tak oblíbený, ne že ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Když se budeš snažit, tak budeš na chronomagu taky tak oblíbený, ne že ne jo prosimtě z tebe si nechci brát příklad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 jo prosimtě z tebe si nechci brát příklad Chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Silně intelekktuální debata , jak tak koukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Chyba radši nebudem otázku tvojí popularity tolik rozvádět pozitivní je, že aspoň přitahuješ pozornost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 radši nebudem otázku tvojí popularity tolik rozvádět pozitivní je, že aspoň přitahuješ pozornost To je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Matthew: dobrý odhad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Silně intelekktuální debata , jak tak koukám. tomu bych nevěřil, že se tu opravdu můžeme nakonec pohádat jako v opravdový hospodě Matthew: dobrý odhad :-) tohle nebyla těžká hádanka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se