FrantisekH Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 taky zvažuju kam se vrtnout.. ale nějak se mi nic nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2011 Tak jak pánové,koukám,že jste začali pěkně brzy a taky brzo odpadli,no nic dám si kafe dvojku bílýho a počkám kdo sem vleze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 zdar kdo tu je dneska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 (upraveno) kdo by asi?? já a ten co mě "irituje" londžínama v prodejní sekci :-) Upraveno 4. května 2011 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 No zatím já ale ještě nevím jak to bude s časem,mám Monďáka u autodoktora tak čekám vyjádření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 já bych řekl že doktor řekne prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 To né nějak jsem si zvyknul na něj a ani jsem zatím do něj krom olejů nic necpal,končí mi STK tak mi kontroluje podvozek,ty naše silnice jsou zabiják Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 kdo by asi?? já a ten co mě "irituje" londžínama v prodejní sekci :-) co tě na nich irituje ? No zatím já ale ještě nevím jak to bude s časem,mám Monďáka u autodoktora tak čekám vyjádření. prodej to a kup si Golfa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 mě nic ale mého finančního pordce hehe.. být za polovinu ceny už by se tvářil jinak i když pořád stejně zachmuřeně..nemá pochopení pro hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Matthew to jsem přeslech. Takovou konzervu,to bych si rovnou mohl pořídit ochcávku a čepici s kšiltem nosit dozadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 jj taky mam odpor k autům z VW koncernu.. ne že bych služební nepřijal ale soukromé nechci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Tak jsem ještě stačil spravit manželce brýle co si dnes vyzvedla u optika,ani v tý hospodě nemá člověk od práce a rodiny klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 mi povídej mě čeká zápis z porady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Pánové vy do tý hospody chodíte jak do holubníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Já se na to..........jsem byl úspěšně odvolán k pracovnímu telefonu tak kdo tady ještě je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 já .. pracovní telefon vedle sebe zápis za sebou kafe taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Tak telefony už mám u sebe tři,připadám si jak debil nebo v lepší míře ústředna ani nechci vědět co se zítra bude řešit ráno na pracovní poradě,doktor se taky ještě neozval a to má ještě dorazit švára........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 miluju raní porady po tom co se řeší něco po telefonu.. někdy si říkam zlatá fabrika a práce u pásu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 mě nic ale mého finančního pordce hehe.. být za polovinu ceny už by se tvářil jinak i když pořád stejně zachmuřeně..nemá pochopení pro hodinky tak mu to musíš vysvětlit správnými argumenty tohle jsou výjimečný hodinky... ve skutečnosti je ten prodej koncipován tak, že je možná neprodám a zájemci objednám jiný ale nevim... jsem teď hodně nelikvidní a hotovost potřebuju nutně... Matthew to jsem přeslech. Takovou konzervu,to bych si rovnou mohl pořídit ochcávku a čepici s kšiltem nosit dozadu díky... my máme doma 3 Golfy, všichni jezdí v Golfu... předchozí auto bylo Golf a další bude taky Golf... proč odpor k VW? nejlepší auta jsou VW... Bugatti Veyron je VW... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2011 Matte právě že jsou to úžasný hodinky a mít dost likvitní hotovosti tak je beru hned... A co se týče VW všechny ty auta mi přijdou takový prostě tvrdý, prostě takovej Fricek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se