FrantisekH Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 mno ještě bych něco pojedl ..tak když už budeš v tý ledničce vem sem něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 mno ještě bych něco pojedl ..tak když už budeš v tý ledničce vem sem něco já si dal buřta osmahlýho na pánvi, ale dojedl jsem to bereš pop-corn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 ale jo.. beru.. já tu měl sejra a lovečák k tomu zeleninka..hmmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 dneska jsem se učil češtinu k maturitě a v téhle diskusi shledávám prvky dekadence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 tak to bylo zrovna několik otázek který jsem se k maturitě nenaučil..bylo jich přesně pět a já si jednu z nich vybral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 tak to bylo zrovna několik otázek který jsem se k maturitě nenaučil..bylo jich přesně pět a já si jednu z nich vybral jak si dopadl ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 za čtyři maturu mam nikdo se mě na vysvědčení nikdy neptal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 za čtyři maturu mam nikdo se mě na vysvědčení nikdy neptal co si dělal dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 ekonomiku, účto, češtinu jazyk a praktickou část.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 ekonomiku, účto, češtinu jazyk a praktickou část.. řikám dál po maturitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 jo dál..mno pak jsem šel makat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 já mám pocit že v týhle hospodě točej pivo už jenom pro nás dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 asi netušim.. bret má nějakou ochutnávku nebo co . a mondeo netušim a pete asi dlabe to uzený od bůhvíkdy minule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 časy jsou zlý... jdu na kutě, zítra jedu s Longines a Revue do Prahy... nejspíš se vratim a nebudu vědět kolik je hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 já mám pocit že v týhle hospodě točej pivo už jenom pro nás dva Ono to možná bude tím, že jste tomu vy dva dali tón "plácejme o h...ě, jen když to naskakuje". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 libe, no taaaak, my to tady pojali jako naprosto plkací hospodské vlákno ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 btw ta ocutnávka , to tedy byla akce..bylo nás šes´t a zdolali jsme sedm lahvinek + nějaké ty staré koňáčky na závěr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 ty chybky jdou na úkor vlivu té ochutnávky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 libe, no taaaak, my to tady pojali jako naprosto plkací hospodské vlákno ... Ale no tak já sem kouknu taky jen, když vidím, že ses zapojil i Ty, brette. S nějakým dobrým pitím, že ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 7. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2011 (upraveno) Dnes ho bylo více než dost :-) Nakonec to byl burgundský výběr z vesnice nedaleko pod Dijonem a sice Morey Saint Denis.Dvě lahvinky ročníku 2006 - 1-er cru, 2 lahviky ročník 2004 AOC + 1 1-er cru, no a na finále jedna lahvinka ročníku 2001 - 1-er cru.... no a pak ty koňáčky :-) ilustrační foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. května 2011 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se