Diamondking Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 tak som si dal obed a teraz by bodla cigaretka s rumom.No tak tady to máš Janko...sice virtuálně, ale aspoň něco. Já si to dám v reálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 no deláš mi chutě,cigaretou určo ne,ale ten rumíček bych si dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 není toto lepší jak chlast ? mňam!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 diamondking: ty jo, ty mas kancel v hospode? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 no to bych řekl,vypadaj k nakousnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 (upraveno) diamondking: ty jo, ty mas kancel v hospode? Ty brďo, v jaké hospodě...to je u mě doma ...mám volno Jo a střídavě čumím na chronomag a film Centurion :) Upraveno 18. ledna 2011 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 vlastně teda taková domácí hospoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 (upraveno) Jj, dělal jsem ten guláš v troubě, k tomu dva radegasty č. 12 a po obědě rumík a cigárko...prostě pohoda největší No a teď jsem četl vlákno "Káva" tak jdu zapnout pressko Upraveno 18. ledna 2011 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 no to se někdo má,hned bych měnil s tebou já jdu vybalit a složit tři pily a pak si dám kavčo aspoň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Takové malé zátiší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 dojdem na navstevu, co ty na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 dojdem na navstevu, co ty na to? Jasně....přijdi, rum už sice nemám, ale něco by se našlo..třeba Fernet a cigárko by taky bylo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Jasně....přijdi, rum už sice nemám, ale něco by se našlo..třeba Fernet a cigárko by taky bylo:) karvina neni ani tak daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 tak Afredo bych si dal taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 tak Afredo bych si dal taky for janko: Svět je malý... z Irska co by kamenem dohodil a ta malá Causa..to fakt nevím, kde to může být for spineshank: Alfredo jsou jenom šálky, myslím, že to je Tchibo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 já si říkal dávat si Alfredo doma,to se někdo musí mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Já nejsem až takový gurmán na kafe, ale Alfredo zase tak nedostupné není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 for diamondking: irsko je dost daleko, ale Mala Causa coby stred vesmiru, je naozaj co by kamenom dohodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Já nejsem až takový gurmán na kafe, ale Alfredo zase tak nedostupné není no kafe určo né,ale ten kouzelný přístroj si domů origo jen taak někdo nekoupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 for janko: Není to náhodou Čadca? Tam jsem se svou bývalkou jezdil na chalupu, na Kyčeru for spineshank: Jo tak to joooo....já mám obyčejný Krups .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se