mondeo2 Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 Jedno presíčko a k tomu nějaký dobrý koňáček bych prosil,když už mám tu ADRku skoro zasebou a pak se asi ožeru muheeeee
sureshot Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 no v poslednej dobe som sa rozkokosil ale mam spustu dobrych zdrojov tak mi to neda. co sa tvojich sukromnych veci tyka...uf. tazke veci. mame par znamych s podobnymi problemami s detmi. ja som si par pohotovostnych noci tiez uzil so synom ale nic vazneho takze vlastne neviem na toto ani reagovat je to riadna rana. V 26. 1. 2011 v 21:40, 'pete' napsal: Já chlastám nějakej bylinnej likér. Musím být ráno brzy v pohotovosti. Jo teď mám plodný období.... Koukal jsem, že to do humoru docela pereš....to je jedno z mála vláken kam lezu....
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 Ty voe, ADR, to je maso, když jsme ještě měli sklady trhavin, tak jsem se to musel našprtat....fuj.
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 V 26. 1. 2011 v 21:46, 'sureshot' napsal: no v poslednej dobe som sa rozkokosil ale mam spustu dobrych zdrojov tak mi to neda. co sa tvojich sukromnych veci tyka...uf. tazke veci. mame par znamych s podobnymi problemami s detmi. ja som si par pohotovostnych noci tiez uzil so synom ale nic vazneho takze vlastne neviem na toto ani reagovat je to riadna rana. Víš hochu, ono je to asi takhle. Před pěti lety nám zemřel 11ti letý synovec na nádor v hlavě. A měsíc na to se narodila malá. Je to sluníčko pro celou rodinu. Noa teď tohle. Je to už na furt. Naštěstí se s tím dá žít, ale úplně nám to převoře život a hlavně té naší cácoře. Reagovat není potřeba. Kdo má děti, tak ví jaký strach o ně je....
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 Jinak na vtipy se sem kouknu každý den, trošku si rozjasnit den...
mondeo2 Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 No neboj ,obnovovací dvoudenní školení s testem před komisařem je jednou za pět let,zakony a předpisy se mění jednou za dva roky takže je tto maso to dojet.Dělám to už od 1996 a vždycky si říkám jestli mi to stojí za ty nervy.Dneska mám za sebou dvě skupiny základní a radioaktivní látky a příští týden jdu na výbušniny
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 V 26. 1. 2011 v 21:54, 'mondeo2' napsal: No neboj ,obnovovací dvoudenní školení s testem před komisařem je jednou za pět let,zakony a předpisy se mění jednou za dva roky takže je tto maso to dojet.Dělám to už od 1996 a vždycky si říkám jestli mi to stojí za ty nervy.Dneska mám za sebou dvě skupiny základní a radioaktivní látky a příští týden jdu na výbušniny Já dělám každé 3 roky přezkoušení ze zákonů a vyhlášek ohledně hornické činnosti a trhavin. Takže vím co to je. Masakr
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 V 26. 1. 2011 v 21:56, 'sureshot' napsal: si mi nalozil teraz... To jsem nechtěl. Je to jen "hospoda". Ale vysvětlil jsem ti tím, proč nás to doma tak dostalo... No a co ty? Něco veselého k tomu našemu stolu?
mondeo2 Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 (upraveno) Jooo to mám jednou za dva roky ale jenom střelmistry a k tomu ještě každy rok školení profesních řidičů,a k tomu abych si nestěžoval tak ještě Státní metrologický úřad Upraveno 26. ledna 2011 uživatelem mondeo2
sureshot Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 tazoba, a ta whisk to znasobuje. radsej si nepredstavujem. vesele? sneh vonku aj ked kvoli nemu nemozem bikovat ale aspon som produktivnejsi v praci. ale mam pikosku, video dna http://www.jaggle.nl/media/item/vrachtwagen_rijdt_te_hard/
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 V 26. 1. 2011 v 22:01, 'mondeo2' napsal: Jooo to mám jednou za dva roky ale jenom střelmistry a k tomu ještě každy rok školení profesních řidičů,a k tomu abych si nestěžoval tak ještě Státní metrologický úřad Střelmistři jsou pohoda. Meterologický úřad? Ten nám certifikoval váhy a školil. Hele v těžařině je asi 5 školení každý rok a k tomu různá ověření znalostí k mým oprávněním... úředničina. Nikde jinde to není. Teď jsem s tím byl v Německu a s většinou mých papíru odtud si tam "vytřeli". Prostě to tam neznaj a nepotřebujou. Dostaneš oprávnění a dělej. Uděláš průser, tak jsi potrestán. Nic víc.
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 Když už tady chlastám, doufám, že si zase něco objednám
mondeo2 Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 No není to krása být dobře zaměstnán hmm preso jsem už dopil tak co tady dneska točí ?
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 V 26. 1. 2011 v 22:05, 'sureshot' napsal: tazoba, a ta whisk to znasobuje. radsej si nepredstavujem. vesele? sneh vonku aj ked kvoli nemu nemozem bikovat ale aspon som produktivnejsi v praci. ale mam pikosku, video dna http://www.jaggle.nl/media/item/vrachtwagen_rijdt_te_hard/ Tak to je hustý...musel bych si pak doma vyprat....
sureshot Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 jameson dohrali black sabbath zacinaju beastie boys anthology videoo
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 V 26. 1. 2011 v 22:10, 'mondeo2' napsal: No není to krása být dobře zaměstnán hmm preso jsem už dopil tak co tady dneska točí ? Darkovská lázeňská bylinná...tedy u mne.
sureshot Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 teda mna stislo riadne V 26. 1. 2011 v 22:12, 'pete' napsal: Tak to je hustý...musel bych si pak doma vyprat....
railmaster Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 V 26. 1. 2011 v 21:52, 'pete' napsal: Jinak na vtipy se sem kouknu každý den, trošku si rozjasnit den... Vtip ti nepridám, ale spomeniem situáciu s dobrým koncom. Kolegovej dcére sa stalo niečo podobné. Ako päťročnej jej diagnostikovali silný diabetes. Od 7-mich rokov si každý deň sama perom pichala inzulín. Stala sa neuveriteľne zodpovednou a cieľavedomou. V dospelosti sa to stabilizovalo natoľko, že pri predpísanej životospráve si už nemusí nič pichať. Zdravotné problémy ju priviedli ku štúdiu biológie. Na univerzite patrí k najlepším a tohto roku bude promovať. Proste šikovné dievča, čo dokáže prekonávať problémy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se