sureshot Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 railmaster zachranuje aj moj jemnocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Dneska to nemůžu přehánět bo zítra jezdím s dětmi po doktorech,ale v pátek to bude mazec,kolega z práce jde do důchodu tak to bude veselo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Vďačne, vždy keď bude treba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 (upraveno) Vtip ti nepridám, ale spomeniem situáciu s dobrým koncom. Kolegovej dcére sa stalo niečo podobné. Ako päťročnej jej diagnostikovali silný diabetes. Od 7-mich rokov si každý deň sama perom pichala inzulín. Stala sa neuveriteľne zodpovednou a cieľavedomou. V dospelosti sa to stabilizovalo natoľko, že pri predpísanej životospráve si už nemusí nič pichať. Zdravotné problémy ju priviedli ku štúdiu biológie. Na univerzite patrí k najlepším a tohto roku bude promovať. Proste šikovné dievča, čo dokáže prekonávať problémy. Já se s tím tak nějak peru, přečetl jsem toho fůtu, chtěl domů koupit psa. A teď se s tím tak nějak učím žít. Je to o odpovědnosti, režimu a hlavně stravě...to už vím. A všichni co mě znají, tak vědí, že jsem nenapravitelnej optimista, takže asi tak. A ta kolegova dcera je borec a gratuluji.... Upraveno 26. ledna 2011 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 a ja si robim naladicku klipom sureshot od bb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 nejako ste stichli borci, tu mozme plevelit ako na fakebooku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Já si dávám HIM...takže jsem se zaposlouchal.... Jo a teď (v pondělí) jsem koukal na ten nový film s Cagem. To je chujovina.... Hele, kolik je synovi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 ty nejdes teda zrovna optimisticku vlnu,resp. nedorazaj sa.pojdem dnes pospat viac ako 5 hod. dokoncim web a opustam hospudku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 (upraveno) Nééé, mně se ta muzika líbí. Hezky se u ní přemýšlí. Nic jiného. To se nedorážím. Naopak, dobíjím baterky...Tak hochu...buenas noches Upraveno 26. ledna 2011 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Jo HIM taky můžu,nedávno jsem si udělal výběr do auta a ta moje když to slyšela tak se mnou odmítla jet,že prý tak ponurou a depresivní hudbu nemusí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Co je na nich depresivní? Jo texty nemají zrovna plné optimismu, ale muzika je to fajn....Tak jedna pro tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 ponura depresivna kazdy to vidime inak (btw 1968). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 (upraveno) ponura depresivna kazdy to vidime inak (btw 1968). Voe Upraveno 26. ledna 2011 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 holt, experimental & alternative rulz. kde inde by pop-radoby-art naberal inspiraciu?Ruth White je tazka manicka ale casom vznikli aj o dost tazsie veci. ale tito pionieri zvukov ma fascinuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Já vím ale klipy maj super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 holt, experimental & alternative rulz. kde inde by pop-radoby-art naberal inspiraciu? Ruth White je tazka manicka ale casom vznikli aj o dost tazsie veci. ale tito pionieri zvukov ma fascinuju. No můj šálek kávy to není....a co Zona A? Ty můžu...jejich chleba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 (upraveno) Já vím ale klipy maj super Jejich klipy mě rozsekávají... A co teprve Lordi! To je kapela, která navázala na starej dobrej metal Upraveno 26. ledna 2011 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 (upraveno) tvuj salek...uplne tomu rozumiem preto som to sem nepchal ani ako ytube link |zona A su super, pocuval som ich zaciatkom 90tych, ich muzika nepostradala zabavu, vtip a vobec. nastastie som ich este v dobrom obdobi stihol live. spevak konik je tiez zaujmavy patron. No můj šálek kávy to není....a co Zona A? Ty můžu...jejich chleba Upraveno 26. ledna 2011 uživatelem sureshot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 tvuj salek...uplne tomu rozumiem preto som to sem nepchal ani ako ytube link |zona A su super, pocuval som ich zaciatkom 90tych, ich muzika nepostradala zabavu, vtip a vobec. nastastie som ich este v dobrom obdobi stihol live. je tiez zaujmavy patron. No to tedy ano Já mám rád dá se říct vše. Třeba tři sestry, pak k tomu depeche mode, Iron maiden, prostě napříč spektrem vyzobávám co se mi líbí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2011 Taky stíhám fšechno dokonce občas i klasiku ale co tedy nemusím je PLNÁ TAŠKA EVY A VAŠKA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se