Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Vtip ti nepridám, ale spomeniem situáciu s dobrým koncom. Kolegovej dcére sa stalo niečo podobné. Ako päťročnej jej diagnostikovali silný diabetes. Od 7-mich rokov si každý deň sama perom pichala inzulín. Stala sa neuveriteľne zodpovednou a cieľavedomou. V dospelosti sa to stabilizovalo natoľko, že pri predpísanej životospráve si už nemusí nič pichať. Zdravotné problémy ju priviedli ku štúdiu biológie. Na univerzite patrí k najlepším a tohto roku bude promovať. Proste šikovné dievča, čo dokáže prekonávať problémy.

Já se s tím tak nějak peru, přečetl jsem toho fůtu, chtěl domů koupit psa. A teď se s tím tak nějak učím žít. Je to o odpovědnosti, režimu a hlavně stravě...to už vím. A všichni co mě znají, tak vědí, že jsem nenapravitelnej optimista, takže asi tak. A ta kolegova dcera je borec a gratuluji.... Upraveno uživatelem pete
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:) holt, experimental & alternative rulz. kde inde by pop-radoby-art naberal inspiraciu?

Ruth White je tazka manicka ale casom vznikli aj o dost tazsie veci. ale tito pionieri zvukov ma fascinuju.

No můj šálek kávy to není....a co Zona A? Ty můžu...jejich chleba

Odkaz ke komentáři

tvuj salek...uplne tomu rozumiem :) preto som to sem nepchal ani ako ytube link

|zona A su super, pocuval som ich zaciatkom 90tych, ich muzika nepostradala zabavu, vtip a vobec.

nastastie som ich este v dobrom obdobi stihol live.

spevak konik je tiez zaujmavy patron.

No můj šálek kávy to není....a co Zona A? Ty můžu...jejich chleba

Upraveno uživatelem sureshot
Odkaz ke komentáři

tvuj salek...uplne tomu rozumiem :) preto som to sem nepchal ani ako ytube link

|zona A su super, pocuval som ich zaciatkom 90tych, ich muzika nepostradala zabavu, vtip a vobec.

nastastie som ich este v dobrom obdobi stihol live.

je tiez zaujmavy patron.

No to tedy ano :)

Já mám rád dá se říct vše. Třeba tři sestry, pak k tomu depeche mode, Iron maiden, prostě napříč spektrem vyzobávám co se mi líbí....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...