vildab Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 (upraveno) Zdravím, Koupil jsem si jednoduché analogové hodinky Casio 1302. Mají jednoduchou datumovku. Předpokládám, že by se měla automaticky měnit. Ale zatím se tak nestalo. Jen včera se začala měnit kolem 10 hodiny dopoledne. Dá se to nastavit tak, aby se měnila až ke konci dne? Ideálně kolem půlnoci? Dík Upraveno 12. ledna 2011 uživatelem vildab
bandicoot Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 (upraveno) posuň si hodinky o 12 hodin dopředu a budou se ti překlápět večer od desátý do jedný v noci Upraveno 12. ledna 2011 uživatelem bandicoot
Seamaster Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Zdravím, Koupil jsem si jednoduché analogové hodinky Casio 1302. Mají jednoduchou datumovku. Předpokládám, že by se měla automaticky měnit. Ale zatím se tak nestalo. Jen včera se začala měnit kolem 10 hodiny dopoledne. Dá se to nastavit tak, aby se měnila až ke konci dne? Ideálně kolem půlnoci? Dík Pokud se datum zacalo menit vcera dopoledne a vzhledem k tomu ze dle toho co pises dnes rano vsak ke zmene jeste nedoslo, trva mozna den u Japoncu 48 hodin JInak pokud se ti meni datum v poledne, ma pravdu strejda Bandikut. Skoro se mi totiz nechce verit, ze by sis s takovou "zahadou" pak neporadil sam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se