wawrik Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Odesláno 12. března 2012 Máme oboje, a okrem rádia sú naozaj rovnaké. Pri tých PRG500 by mala byť cenovka okolo 150 ?, zhruba za to sa dajú v súčasnosti zohnať. Analógový a digitálny čas zároveň ukazujú, len keď je na displeji čas v druhom časovom pásme. Ale nič ti nebráni nastaviť si rovnaké, ako na ručičkách, a budeš ho tam mať. Len mám taký vodojem, že sa po desiatich hodinách prepne na dátum, rovnako, ako s výškomera. Ale nemám ich tu, neviem vyskúšať.
Kulíšek31 Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 Díky za informace. Ještě bych se rád, zeptat jak to vypadá, když v noci natočím ruku a ony se sami rozsvítí - jde pěkně přečíst čas? a přisvětlování pomocí čudlíku také funguje dobře - myslím zda osvětlí všechny informace? No ale ještě mě začali lákat hodinky Suunto Core Alu Black viz. http://www.hodinky-sport.cz/outdoor-hodinky/suunto-core-alu-black Tak se musím rozhodnout a uvidíme. Casia jsem viděl jednou v obchodě suunta jsme ještě na vlastní oči neviděl.
wawrik Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 (upraveno) Displej sa dá v LED osvetelní prečítať len ťažko, ručičky celkom OK. Ale nič ti nebráni vyskúšať si to v predajni, možno máš lepšie oči a prečítaš aj displej. Ale to osvetlenie je naozaj škaredé. Autoiluminátor funguje, ale často reaguje, aj keď to nie je nutné. Napríklad mi to DOSŤ vadilo pri nočnom šoférovaní, osvetlenie hodiniek sa zapínalo, aj keď som dával ruku zo šalcpáky na volant. Navyše to dosť drancuje baterku. Vypol som to. Ale syn to zapnuté má a je s tým spokojný. Záleží, ako to kto používa a čo mu ešte nevadí... Elegantné riešenie je kúpiť novší model, PRC-5100 (alebo PRG-510 bez rádia), tam sú ručičky s luminiscenčnou vrstvou default. Displej to síce neosvetlí, ale čas odčítaš, a ak ten displej naozaj potrebuješ, posvietiš si tlačidlom. Upraveno 24. března 2012 uživatelem wawrik
Kulíšek31 Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Máme oboje, a okrem rádia sú naozaj rovnaké. Pri tých PRG500 by mala byť cenovka okolo 150 ?, zhruba za to sa dajú v súčasnosti zohnať. Analógový a digitálny čas zároveň ukazujú, len keď je na displeji čas v druhom časovom pásme. Ale nič ti nebráni nastaviť si rovnaké, ako na ručičkách, a budeš ho tam mať. Len mám taký vodojem, že sa po desiatich hodinách prepne na dátum, rovnako, ako s výškomera. Ale nemám ich tu, neviem vyskúšať. Tak na www.ebay.com ještě minulý týden hodinky PRG 500-7 měli. Teď už tam jsou jen ty 510 se mi moc nelíbí. Byli sece všechny od 350$ nahoru, ale byli. ach jo.
wawrik Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Hm, tak to podraželi. A ako tak pozerám, podraželi aj tie s rádiom. A o dosť - 340 GBP j s poštovným... Ak máš niekoho, kto ide do Ázie, nechaj si tie bezrádiové doviezť odtiaľ. Ešte začiatkom roka som ich v Káthmandu videl za cenu dosť pod 150 ?. Oprava môjmu staršieho príspevku: čas v druhej časovej zóne môžeš mať na displeji stále. Ani po desiatich hodinách sa neprepne.
Kulíšek31 Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Hm, tak to podraželi. A ako tak pozerám, podraželi aj tie s rádiom. A o dosť - 340 GBP j s poštovným... Ak máš niekoho, kto ide do Ázie, nechaj si tie bezrádiové doviezť odtiaľ. Ešte začiatkom roka som ich v Káthmandu videl za cenu dosť pod 150 ?. Oprava môjmu staršieho príspevku: čas v druhej časovej zóne môžeš mať na displeji stále. Ani po desiatich hodinách sa neprepne. Tak do Asie teď nikdo nejede :-( Budu muset počkat jestli se ještě objeví a nebo se poohlídnu po jiných, ale nechce se mi. Vybíral jsme je hodně dlouho než jsme se rozhodl pro tyhle. Jo zdažili teď odost v létě ještě tak drahé nebyli. To bylo max 290$. No jo kdo dlouho čekal čeká opodál.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se