Přejít na obsah

Prosím o radu s koupí

matylda2011

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrého večera přeji,

chtěla bych vás zkušenější požádat o radu....líbí se mi na e-bay jedny hodinky, ale jelikož neumím dobře angl., tak vlastně ani nevím, zda jdou nebo jestli to je nějaký repas či šrot :guitar:

poradíte mi prosím někdo a ještě prosím, za kolik by se asi mohly prodat - nemám představu naprosto žádnou

moc děkuji a snad nejsem v jiném tématu, než bych měla být - ještě v tom mám trošku bordýlek :angel:

http://cgi.ebay.com/...4155e4d5ae#shId

:notworthy:

ŽÁDNÝ POŘÁDNÝ VOJÁK SE TADY NA CELÉM CHRONU NENAJDE?????? :crying_anim:

Odesláno

Dobrého večera přeji,

chtěla bych vás zkušenější požádat o radu....líbí se mi na e-bay jedny hodinky, ale jelikož neumím dobře angl., tak vlastně ani nevím, zda jdou nebo jestli to je nějaký repas či šrot

poradíte mi prosím někdo a ještě prosím, za kolik by se asi mohly prodat - nemám představu naprosto žádnou

moc děkuji a snad nejsem v jiném tématu, než bych měla být - ještě v tom mám trošku bordýlek

http://cgi.ebay.com/...4155e4d5ae#shId

mila Katerino, pokud to nemas vyresene v nejakem jinem vlakne, tak vez, ze dle informaci prodejce to srot neni. udajne jsou autenticke a jdou. ("hodinky jdou velmi presne", rika.) plastove sklicko ma par drobnych prasklin, mozna mysli vlasove skrabance, to nevim. indexy byly nekdy v prubehu dosavadni existence hodinek oziveny, tj. kdesi kdysi snad dostaly novou luminiscecni vrstvu, rucky jsou ale puvodni.

staci tak?

Odesláno

mila Katerino, pokud to nemas vyresene v nejakem jinem vlakne, tak vez, ze dle informaci prodejce to srot neni. udajne jsou autenticke a jdou. ("hodinky jdou velmi presne", rika.) plastove sklicko ma par drobnych prasklin, mozna mysli vlasove skrabance, to nevim. indexy byly nekdy v prubehu dosavadni existence hodinek oziveny, tj. kdesi kdysi snad dostaly novou luminiscecni vrstvu, rucky jsou ale puvodni.

staci tak?

stačí, úplně

Já myslím, že už je to asi zbytečné. O hodinky je evidentně velký zájem a už teď jsou na 10 tisících.

no asi ano...může se stát, že když tady dám nějaký odkaz na nějakou aukci, tak mi ji někdo s chrona vyfoukne?

Odesláno

Jasně že může. Určitou míru opatrnosti je na internetu potřeba zachovávat v každém případě. Tohle fórum má 12 tisíc uživatelů, diskuzí se zapojuje jen hrstka z nich. O nich bych si troufl říct, že by se k něčemu takovému snad nesnížili, ale kdo můžou být ti ostatní?

Odesláno

Jasně že může. Určitou míru opatrnosti je na internetu potřeba zachovávat v každém případě. Tohle fórum má 12 tisíc uživatelů, diskuzí se zapojuje jen hrstka z nich. O nich bych si troufl říct, že by se k něčemu takovému snad nesnížili, ale kdo můžou být ti ostatní?

jasně to máš pravdu, mi to nedošlo :worried_anim:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...