matylda2011 Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Dobrého večera přeji, chtěla bych vás zkušenější požádat o radu....líbí se mi na e-bay jedny hodinky, ale jelikož neumím dobře angl., tak vlastně ani nevím, zda jdou nebo jestli to je nějaký repas či šrot poradíte mi prosím někdo a ještě prosím, za kolik by se asi mohly prodat - nemám představu naprosto žádnou moc děkuji a snad nejsem v jiném tématu, než bych měla být - ještě v tom mám trošku bordýlek http://cgi.ebay.com/...4155e4d5ae#shId ŽÁDNÝ POŘÁDNÝ VOJÁK SE TADY NA CELÉM CHRONU NENAJDE??????
little_w Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 Dobrého večera přeji, chtěla bych vás zkušenější požádat o radu....líbí se mi na e-bay jedny hodinky, ale jelikož neumím dobře angl., tak vlastně ani nevím, zda jdou nebo jestli to je nějaký repas či šrot poradíte mi prosím někdo a ještě prosím, za kolik by se asi mohly prodat - nemám představu naprosto žádnou moc děkuji a snad nejsem v jiném tématu, než bych měla být - ještě v tom mám trošku bordýlek http://cgi.ebay.com/...4155e4d5ae#shId mila Katerino, pokud to nemas vyresene v nejakem jinem vlakne, tak vez, ze dle informaci prodejce to srot neni. udajne jsou autenticke a jdou. ("hodinky jdou velmi presne", rika.) plastove sklicko ma par drobnych prasklin, mozna mysli vlasove skrabance, to nevim. indexy byly nekdy v prubehu dosavadni existence hodinek oziveny, tj. kdesi kdysi snad dostaly novou luminiscecni vrstvu, rucky jsou ale puvodni. staci tak?
Karlos Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 Já myslím, že už je to asi zbytečné. O hodinky je evidentně velký zájem a už teď jsou na 10 tisících.
matylda2011 Odesláno 13. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 mila Katerino, pokud to nemas vyresene v nejakem jinem vlakne, tak vez, ze dle informaci prodejce to srot neni. udajne jsou autenticke a jdou. ("hodinky jdou velmi presne", rika.) plastove sklicko ma par drobnych prasklin, mozna mysli vlasove skrabance, to nevim. indexy byly nekdy v prubehu dosavadni existence hodinek oziveny, tj. kdesi kdysi snad dostaly novou luminiscecni vrstvu, rucky jsou ale puvodni. staci tak? stačí, úplně Já myslím, že už je to asi zbytečné. O hodinky je evidentně velký zájem a už teď jsou na 10 tisících. no asi ano...může se stát, že když tady dám nějaký odkaz na nějakou aukci, tak mi ji někdo s chrona vyfoukne?
Karlos Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 Jasně že může. Určitou míru opatrnosti je na internetu potřeba zachovávat v každém případě. Tohle fórum má 12 tisíc uživatelů, diskuzí se zapojuje jen hrstka z nich. O nich bych si troufl říct, že by se k něčemu takovému snad nesnížili, ale kdo můžou být ti ostatní?
matylda2011 Odesláno 13. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 Jasně že může. Určitou míru opatrnosti je na internetu potřeba zachovávat v každém případě. Tohle fórum má 12 tisíc uživatelů, diskuzí se zapojuje jen hrstka z nich. O nich bych si troufl říct, že by se k něčemu takovému snad nesnížili, ale kdo můžou být ti ostatní? jasně to máš pravdu, mi to nedošlo
matylda2011 Odesláno 15. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 jasně to máš pravdu, mi to nedošlo hodinky jsou pasé, takže se pokusím ukončit tohle vlákno a děkuji
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.