Frantik Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Něco z vojenské historie. Pro zdejší majitele PAM a potenciální zájemce u mě k zapůjčení.................za pivo Pozn. nejenom z historie italského námořnictva, ale i německé, britské, apod. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sureshot Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 a kto ma na skok do londyna moze si ich pozriet nazivo v IMPERIAL WAR MUSEUM (ked som to videl nazivo prva myslienka bola ze je to celkom slusna klaustrofobia len do toho vliezt a nie este aj byt pod vodou) velky obrazok tu maly tu
shag Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Paneristi mali pekne skutre. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 14. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Paneristi mali pekne skutre. Super, tam klaustrofobie nehrozí
shag Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Super, tam klaustrofobie nehrozí Ale sediet by som na tom pri akcii nechcel
sureshot Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 to sa clovek musi na take cosi asi narodit.(ja by som sa do toho seriozne nezmestil) (ani do talianskeho oblecenia sa neviem vpratat
Frantik Odesláno 14. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Ale sediet by som na tom pri akcii nechcel No vždyť tam máš před sebou ten kryt, aby se ti nic nestalo, takže to by mělo stačit
Frantik Odesláno 14. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 to sa clovek musi na take cosi asi narodit. (ja by som sa do toho seriozne nezmestil) (ani do talianskeho oblecenia sa neviem vpratat Tohle by ti bylo, to není klasická italská konfekce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gabriel1001 Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Chlapi prepacte ze to tu pisem (asi je to off topic), ale kolkokrat uvidim na obrazku PANERAI-ky mam taky zvlastny tlak na hrudniku a myslim ze sa mi zrychluje tep. Uplne sa mi dostali do hlavy JA ICH CHCEM!
Frantik Odesláno 14. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Chlapi prepacte ze to tu pisem (asi je to off topic), ale kolkokrat uvidim na obrazku PANERAI-ky mam taky zvlastny tlak na hrudniku a myslim ze sa mi zrychluje tep. Uplne sa mi dostali do hlavy JA ICH CHCEM! No tak šup do nich, v sekci Prodej jsou teď myslím PAM 111 na prodej
gabriel1001 Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Ja som tu este novy a nemozem kupovat ani predavat, ale ked sa mozem priznat tak som aj kontaktoval predajcu, ale mam maly problem ze som v zahranici..a domov pridem az o mesiac. Samozrejme dovtedy mi to nikdo nerezervuje a nadialku to nechcem.
gabriel1001 Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Dovtedy si aspon pozeram obrazky. Zabudol som povedat, ze zajtra si ich pojdem aspon popozerat do obchodu. Nasiel som tu obchod s PANERAI-kami. Aspon pozistujem ceny novych - urcite to tu bude predrazene.
Frantik Odesláno 14. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Myslim, ze v zahranici se daji koupit za podobne ceny jako zde. Navic PAM se v sekci Prodej objevuji pomerne casto, staci byt trpelivy.F.
gabriel1001 Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Myslim, ze v zahranici se daji koupit za podobne ceny jako zde. Navic PAM se v sekci Prodej objevuji pomerne casto, staci byt trpelivy. F. dakujem frantik za "psychicku podporu" Ja by som chcel uz teraz, aj peniazky mam, aj ponuka sa mi paci (mozno by som daco zjednal), len nie som doma. Nevadi...vsetko ma svoj cas. Budem trpezlivy a mozno ma pockaju.
Frantik Odesláno 15. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 dakujem frantik za "psychicku podporu" Ja by som chcel uz teraz, aj peniazky mam, aj ponuka sa mi paci (mozno by som daco zjednal), len nie som doma. Nevadi...vsetko ma svoj cas. Budem trpezlivy a mozno ma pockaju. Kdybys potreboval pomoci s nakupem, napiš mi SZ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se