Karel Martel Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Ještě mě napadnul Radek John :-DHele kamaráde, na Jiřího mi nesahej !! Je pro mě velkou inspirací, na jeho příkladu jsem poznal, že i opičák s míčem může mít přes svůj sexy mozek velký úspěch u žen a začal jsem svoji hlavu pilně trénovat. Soustředil jsem se na každodenní 2-hodinové cvičení mozku u chronomagu a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat............Tedy zatím jen sběratelské, ale v dohledné době čekám prudký obrat i jinde :D .
WEIDER Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Pridam sem nejake to foto Povodny stav.Zatial mam len jedny.
Karel Martel Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Nádhera,fakt pěkný foto, já fotím jen na mobil ale taky nedělá špatný fotkyPardon este raz
WEIDER Odesláno 12. února 2011 Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Nádhera,fakt pěkný foto, já fotím jen na mobil ale taky nedělá špatný fotky Dik.Fotky som zmensoval.Fotim na Canon G10.
Jiribartl Odesláno 12. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2011 Jeden netuší, že pojem pyžamo může být i symbolem krásy
Jari Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Odesláno 13. února 2011 Pardon este raz Moc pěkné pyžamo ... ani bych to nečekal
orlando1 Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 mohli byste mi prosím poradit, jakým způsobem se z těchto pyžamovek vytahuje strojek? Není tam žádný kroužek kolem strojku a ciferník má větší průměr než vnitřní průměr pouzdra, tak předpokládám, že ciferníkem nahoru, jenomže pouzdro je z jednoho kusu, není tam žádný kroužek kolem skla, tak nevím...
orlando1 Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Tak už jsem na to přišel, musí se vytlačit sklo.
Kashty Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Zdravím všechy příznivce pyžam! Po primkách koukám již asi půl roku, nyní mám 5 funkčních kusů v nositelném stavu + nějaký chronošrot na ND. Jak tak primky studuji, zjistil jsem, že pyžama se mi asi líbějí ze všech nejvíc. Traktory jsou také velmi pěkně, ale pyžama se mi prostě líbí víc. Zatím mám 2 kusy (zlaté pouzdro s bílým cifrem - ty hranaté s datumem - 68 a stříbrné pouzdro s šedým cifrem - také 68). No časem bych si chtěl udělat kompletní sbírku. Mohl by zde někdo vypsat, které všechny typy existují? Budu velmi rád pokud se někdo podělí o fotku svých pyžam třeba i pro inspiraci řemenu. Díky všem!
Honza.manta Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Jeden netuší, že pojem pyžamo může být i symbolem krásyKdyž už se to tady reinkarnovalo - tak u ženský určitě.
p3k Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 ještě stříbrné s bílým, zlaté s hnědým a zlaté s tmavým jo a u ženských klíďo růžový nebo i bez
Kashty Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 A není tu nějaký člen, který má kompletní sbírku pyžam? Rád bych viděl foto. Nevíte o někom takovém?
Honza.manta Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 Kdysi Biges jich měl hodně a možná Bohuš a určitě Stanik.
p3k Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 Ještě se můžou vyskytovat bez datumovky, šedomodré a asi i bílé.
bohus76 Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 Kdysi Biges jich měl hodně a možná Bohuš a určitě Stanik.Pravda pár jich mám,pochybuju,že všechny.Vlastně ty co jsou zde vyobrazené mám i ve verzi bez datumu,jen ty šedé jsem snad bez datumu nikdy neviděl,ale zase místo nich mám tmavě modré bez datumu.Počítám,že celkově jich bude 10-12ks /6ks s datumem+4-6ks bez datumu/.Momentálně jsem bez foťáku,snad příští týden bych mohl dát fotku.A o Bigesovi nemám zprávy,je někde mimo.
straspol Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 A není tu nějaký člen, který má kompletní sbírku pyžam? Rád bych viděl foto. Nevíte o někom takovém? Co je to kompletní...?
bohus76 Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 (upraveno) Vytáhněte někdo nějaké co stráša nemá,ať nemá klidné spaní Upraveno 22. září 2013 uživatelem bohus76
straspol Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Odesláno 22. září 2013 Vytáhněte někdo nějaké co stráša nemá,ať nemá klidné spaní Já asi nemám žádnej komplet. Vím minimálně o jedněch s tmavým ciferníkem co nemám. No- vyfotím nějakej vzorek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se