Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ještě mě napadnul Radek John :-D

Hele kamaráde, na Jiřího mi nesahej !! Je pro mě velkou inspirací, na jeho příkladu jsem poznal, že i opičák s míčem může mít přes svůj sexy mozek velký úspěch u žen a začal jsem svoji hlavu pilně trénovat.

Soustředil jsem se na každodenní 2-hodinové cvičení mozku u chronomagu a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat............Tedy zatím jen sběratelské, ale v dohledné době čekám prudký obrat i jinde :D :D :D .

• po měsících...
Odesláno

mohli byste mi prosím poradit, jakým způsobem se z těchto pyžamovek vytahuje strojek? Není tam žádný kroužek kolem strojku a ciferník má větší průměr než vnitřní průměr pouzdra, tak předpokládám, že ciferníkem nahoru, jenomže pouzdro je z jednoho kusu, není tam žádný kroužek kolem skla, tak nevím...

• Po letech...
Odesláno

Zdravím všechy příznivce pyžam! Po primkách koukám již asi půl roku, nyní mám 5 funkčních kusů v nositelném stavu + nějaký chronošrot na ND. Jak tak primky studuji, zjistil jsem, že pyžama se mi asi líbějí ze všech nejvíc. Traktory jsou také velmi pěkně, ale pyžama se mi prostě líbí víc. Zatím mám 2 kusy (zlaté pouzdro s bílým cifrem - ty hranaté s datumem - 68 a stříbrné pouzdro s šedým cifrem - také 68). No časem bych si chtěl udělat kompletní sbírku. Mohl by zde někdo vypsat, které všechny typy existují? Budu velmi rád pokud se někdo podělí o fotku svých pyžam třeba i pro inspiraci řemenu. Díky všem! :)

Odesláno

ještě stříbrné s bílým, zlaté s hnědým a zlaté s tmavým

jo a u ženských klíďo růžový nebo i bez :eek:

Odesláno

Kdysi Biges jich měl hodně a možná Bohuš a určitě Stanik.

Pravda pár jich mám,pochybuju,že všechny.Vlastně ty co jsou zde vyobrazené mám i ve verzi bez datumu,jen ty šedé jsem snad bez datumu nikdy neviděl,ale zase místo nich mám tmavě modré bez datumu.Počítám,že celkově jich bude 10-12ks /6ks s datumem+4-6ks bez datumu/.

Momentálně jsem bez foťáku,snad příští týden bych mohl dát fotku.A o Bigesovi nemám zprávy,je někde mimo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...