Jiribartl Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 V pondělí mám možnost zakoupit od ENICARu Jet Sherpu - má prosím někdo zkušenosti s touto značkou. Děkuji
Jiribartl Odesláno 15. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 Přidávám odkaz na mnou uváděné hodinky. Pouze vybarvení číselníku je opačné - viz přílohaENICAR.htm
Skipi Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 Zkušenosti žádné, ale byla to kdysi docela slavná firma s vlastními strojky. Na ebay si zjisti, za kolik se tak prodávají, ať za ně nevysolíš zbytečně majlant.
Jiribartl Odesláno 15. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 Díky za odpověď. Cenu na eBay jsem zkoumal a dle stavu se pohybuje až nad tisíc doláčů dle stavu (NOS v super jet sherpa 1400). V mém případě by se jednalo o zcela funkční hodinky, používané, se známkami nošení na pouzdru s absolutně čistým sklíčkem za čtvrtinovou cenu. Víceméně mě láká jejich neobvyklost a vlastní způsob zobrazení časových pásem.
GMT Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 moc pěkný ! gratulujilíbí se mi i ta barvajak jsou velký?
Návštěvník Tada Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Moc pekne. Zajimavy kousek, o znacce Enicar jsem zatim jenom cetl, ale jeste jsem nevidel na vlastni oci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se