Frantik Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Díky za Vaše názory, očekával jsem je. Faktem je, že občas vymetám malá soukromá hodinářství po Praze, kde pokud je mám na ruce, vzbuzují spíše vstřícnou pozornost. Chápu, že ve frcech u bazaristů, překupníků, šmelinářů a podobné sorty vzbuzují pozornost. Už to by tě mohlo varovat Zkus ještě taxikáře, veksláky, šlapky, apod. Tam by mohly bodovat obdobně
Návštěvník Kamil Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Co máš proti taxikářům a vexlákům?
Frantik Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Co máš proti taxikářům a vexlákům? Ježiš asi taky nic Takže to co jsem napsal, je vlastně blbost
Onisau Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Já bych teda důrazně rozlišoval zatímco šlapky tě stáhnou o peníze příjemně, ti druzí o něco méně příjemně
Honza.manta Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Já bych teda důrazně rozlišoval zatímco šlapky tě stáhnou o peníze příjemně, ti druzí o něco méně příjemně
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se