gunhead Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 Potřeboval bych poradit s demontáží hodinek. Povedlo se mi je upustit, strijekpřečkal náraz v pořádku, plášť se ale deformoval a v důsledku nedrží na místě rámeček se sklíčkem. Chtěl bych zkusit vyndat strojek a plášť srovnat. Šroubky držící strojek jsem povolil, strojek ale drží za natahovací osičku. Nevítě jak na to? Prosím ne rady typu "Zanes to k hodináři". U hodináře jsem byl a prohlásil že by to chtělo nový rámeček, protože tenhle je nepůvodní... Navíc bych si to prostě rád zkusil :-) Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2011 (upraveno) Trochu povolíš označený šroubek a korunku i s natahovací hřídelkou lehce vytáhneš ven. Doporučuju ale maximální opatrnost při manipulaci se strojkem. Manipuluj s ním co nejmíň (může se stát, že bez natah. hřídelky se v mechanizmu nátahu něco pohne a už hřídelku zpátky nedostaneš. Pak ciferník dolů...). EDIT: jestli dobře vidím, tak v místě u setrvačky je celý plášť prohnutý směrem do strojku. Tohle asi jen tak snadno doma nesrovnáš. Ale držím palce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. ledna 2011 uživatelem Karlos
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se