Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den přátelé,

před týdnem jsem si pořídil mechanické hodinky s automatickým nátahem zn.LUM-TEC B2 Combat.

Pouzdro: Vysoce odolné PVD 43 mm

Náramek: dokupovaný černý kožený s bílým prošitím

Sklíčko: safír s dvojitým antireflexem

Strojek: Seiko-SII NH25A11J

Vodotěsnost: 100m/10ATM

Ze zvědavosti jsem celý týden měřil přesnost hodinek a to každý den v 09,00 hod ráno, podle ČR1 Radiožurnál.

Jsem mile překvapen přesností hodinek. Odchylka za 24 hod dělá -1 sec. Doufám, že se po čase odchylka nebude měnit.

S hodinkami jsem velmi spokojen, i když má láska je značka Fortis. Prosím případné vlastníky hodinek LUM-TEC

o informaci jakou jejich miláčci mají přesnost.

post-993-046988900 1295194570.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Musím upřesnit odchylku, dneska jsem měřil pčesnost a bohužel už dělají odchylku -6 sec/24 hod

Upraveno uživatelem synek
Odesláno
  V 25. 1. 2011 v 15:24, 'synek' napsal:

Musím upřesnit odchylku, dneska jsem měřil pčesnost a bohužel už dělají odchylku -6 sec/24 hod

Se stejným strojkem jako ty tvoje dělají moje wolframovky +7 s/24 hod. A to stabilně už 3/4 roku. :rolleyes:
  • po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Odchyla přesnosti se zatím ustálila na -3 sec/24 hod

Upraveno uživatelem synek
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Tento týden měřeno(pondělí až pátek) každý den v 09,00 hodin a odchylka -1 sec/24 hod podle Radiožurnálu. Tak to jsem sám překvapen.

Odesláno

no vidis... krasna presnost...

mimochodom, zrejme by sa to zmenilo inym stylom nosenia - aspon teda vsetky moje hodinky maju inu presnost, pokial ich denne nosim (8 a viac hod) v porovnani s tym, ked oddychuju na windery (aj pri 120% a viac odporucenych otacok, napr. pre ETU namiesto 650 az 1000 RPD).

Odesláno

Hodinky nosím každý od 5,00 hod a sundávám kolem 21,30 hod večer. Jinak velká spokojenost. Doposud stále -1sec/24 hod.

Chtěl jsem je prodat a koupit nějaké potápky, ale nechám si je a poohlédnu se ještě po potápkách.

Bylo by škoda se jich zbavit ne?

Odesláno

Synku... lepsie je sa ich zbavit, dobre ti radim... (...a ked budes predavat, som prvy zaujemca, ok?)

asi tak... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...