Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Plácám se v tom plácám a pořád přemítám o plusech a mínusech jednotlivých modelech a značek. Ze všech modelů určení mne každopádně nejvíc učarovaly Chrony a Chrono piloty (snad jsem to nespletl) Hamiltnon Khaki Field Auto Chrono (v tmavém cifru) Hamilton Corvensation u nichž ale stěží zkousávám ty naprosto neznámé místa měst, Certina DS- je celá kolekce chrono pěkná no a každopádně Archimede Pilot Chrono při nich nevím jak si poradit s dost agresívní korunkou. Registroval jsem se zde s jistotou banku 10tk, pak jsem to přehodnotil na 15tk, pak 20tk no a 25 max. je FAKT konečná, na to že jde o první automaty.

Klidně mě vyplísněte, řekněte svůj názor, přidejte i negativní komentář (ale korektně prosím) jsem vesměs otevřený všemu, jen potřebuji slyšet jiný názor na mou případnou volbu ať v tom proboha nejsem sám.

Stroje už neřeším (díky aspoň to) neboť ETA a VALJOUX myslím nezklamou. Jedná se mi pak už o WR jednotlivých modelech, dostupnost prodeje (což vzhledem k tomu jaké problémy jsem zde četl mají borci s neorazítkovaným záručákem prodejců přes net není asi zanedbatelná věc) AR je u všech samozřejmostí ....Kdyby se našli lidičky co mají s těmahle hodinkama zkušenosti (HLAVNĚ NEGATIVNÍ) posunulo by mne to o kus dál ve výběru prvniček a byl bych hodně vděčen. Děkuji všem a omlouvám se za román a můj češtin :sick01:

Odesláno

Plácám se v tom plácám a pořád přemítám o plusech a mínusech jednotlivých modelech a značek. Ze všech modelů určení mne každopádně nejvíc učarovaly Chrony a Chrono piloty (snad jsem to nespletl) Hamiltnon Khaki Field Auto Chrono (v tmavém cifru) Hamilton Corvensation u nichž ale stěží zkousávám ty naprosto neznámé místa měst, Certina DS- je celá kolekce chrono pěkná no a každopádně Archimede Pilot Chrono při nich nevím jak si poradit s dost agresívní korunkou. Registroval jsem se zde s jistotou banku 10tk, pak jsem to přehodnotil na 15tk, pak 20tk no a 25 max. je FAKT konečná, na to že jde o první automaty.

Klidně mě vyplísněte, řekněte svůj názor, přidejte i negativní komentář (ale korektně prosím) jsem vesměs otevřený všemu, jen potřebuji slyšet jiný názor na mou případnou volbu ať v tom proboha nejsem sám.

Stroje už neřeším (díky aspoň to) neboť ETA a VALJOUX myslím nezklamou. Jedná se mi pak už o WR jednotlivých modelech, dostupnost prodeje (což vzhledem k tomu jaké problémy jsem zde četl mají borci s neorazítkovaným záručákem prodejců přes net není asi zanedbatelná věc) AR je u všech samozřejmostí ....Kdyby se našli lidičky co mají s těmahle hodinkama zkušenosti (HLAVNĚ NEGATIVNÍ) posunulo by mne to o kus dál ve výběru prvniček a byl bych hodně vděčen. Děkuji všem a omlouvám se za román a můj češtin :sick01:

Za sebe Hamilton. Za dobrý prachy máš fakt výborný hodinky. A když by jsi jim dal uděla AR, tak nemají chybu.
Odesláno (upraveno)

tie hamilton by som odporucal aj ja (s tymi mestami sa postupne zoznamis), ale nabuduce opatrne s tymi farbami, skoro som dostal epilepticky zachvat...

Upraveno uživatelem jankoxxx
Odesláno

archimede pilot chrono - můj favorit, Hamiltony taky a ještě se podívej - vzhledem k tomu, že jsi posunul laťku až na 25 tis na Glycine.

Jinak je zajímavé sledovat, jak často se zde na fóru opakuje podobný příběh:

1. návštěva fóra za účelem rady k levným hodinkám

2. sledování diskuzí a brouzdání po odkazech, přidání adres do oblíbených

3. mentální přerod a přechod k mechanickým hodinkám

4. zjištění potřeby nákupu mechanických hodinek, zintenzivnění návštěv fóra

5. nákup mechanických hodinek

6. další nákup mechanických hodinek

.........................atd atd...................a pak už mě napadá jen "Dobří holubi se vracejí" :smile_anim:

Odesláno

jj, potvrzuji vlastním příkladem, je to přesně tak, jak píšeš:smile_anim:

archimede pilot chrono - můj favorit, Hamiltony taky a ještě se podívej - vzhledem k tomu, že jsi posunul laťku až na 25 tis na Glycine.

.........................atd atd...................a pak už mě napadá jen "Dobří holubi se vracejí" :smile_anim:

Odesláno

sáááákra, jsem už u pětky ... ale jak já odolával dlouho, radši ani nic nepsal :eek: sorry za OT ... ale tohle je fakt nákaza :smile_anim:

Odesláno

Se piplám s barvičkama jak prvňáček a VY hned rýpete.:boxing: Mimochodem Hamiltony AR mají, ale asi to někdo přehlédl. A k bodu číslo 5 se dostanou max. ti co maj peřiny vycpaný prachama :smile_anim: , né střední třída jako jsem já, co sponzoruje tenhle stát. Na ty Glicine mrknu, dikes za tip, díky za názory. Zdar

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...