_Hans_ Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 Ahoj. Chci se pochlubit svými prvními automaty - Seiko 5 SNK605. Kalibr 7S26. Dneska mi přišli od pokémona (díky Vám za tip, jinak bych je totiž kupoval u nás za mnohem vyšší ceny). Sakra já jsem tak rád, že mám na ruce zase něco živýho :-) Mám jen pár špatnejch fotek z mobilu, protože zrovna nemám po ruce foťák. Chybu o víkendu napravím :-)
shippo2 Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Tiež by som chcel kupiť SEIKO 5ky, ale naše ceny mi pridu nenormalne. Nevedel by si dať radu? Ešte by som chcel vedieť, nie sú na ruke malé? Ja som dnes skusal 7s26 a jedny kinetiky. Kinetiky akurat, 5ky sa zdali male. Je to zvyk, ci mam hladat vacsie? Nehovori ti okolie kup vacsie?
shippo2 Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 este dodam, moje zapastie je 17 cm
Dantechno Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Tyhle hodinky jsou v pohode. Moje prvni automaty mely take pruhled na strojek... I kdyz 7S26 neni zadna modelka , potesi to... Ted jeste potrebujes neco sportovnejsiho designu...
juraj85 Odesláno 14. března 2011 Nahlásit Odesláno 14. března 2011 Prave si upisal svoju dusu (chrono)diablovi
Martz Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Moc pěkná volba, gratuluju! Poprosil bych pár snímečků ciferníku, vypadá zajímavě Jen škoda toho tahu, skládaný plech neoslní a navíc uchycení k pouzdru vylučuje použití jakékoli alternativy...
Chorche Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Pro začátek moc hezký hodinky, gratuluju !
_Hans_ Odesláno 3. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 Omlouvam se za pozdni odpoved, ale ted jsem byl nejakou dobu mimo. Mam ruku necelych 17 cm a rekl bych, ze velikostne je to tak na hrane. Me to vyhovuje vzhledem k tomu, ze hodinky nesundavam a s obrovskejma digitalkama, ktery jsem mel predtim jsem porad nekde chytal, coz se pak podepsalo na jejich vzhledu :-) Kupoval jsem je od pokemona z ebay, celkem me vysly na 1200.
lukin_ova Odesláno 3. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 Za tyhle peníze takové hodinky. Určitě dobrá koupě. Vypadají dobře. Nějaká lepší fotka toho průhledu ?
little_w Odesláno 4. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2011 pekny, pekny. dalsi krok by mel byt vypusteni 5-ky na ciferniku, tedy SARB033 no a jeste pozdeji Grand Seiko. jsi na dobre ceste
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se