Cyril Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Takže jak jsem psal, je to na prd! Líbí se mi. Objednáno...složena záloha.
David_B Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 V 19. 9. 2011 v 17:50, 'Cyril' napsal: Takže jak jsem psal, je to na prd! Líbí se mi. Objednáno...složena záloha. Tak to gratuluji k rozhodnutí. Kdy je asi budeš mít? Do ostravského srazu to asi nebude, co? Myslím, že celá smečka na ně bude zvědavá...
Cyril Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Díky...Až dva měsíce čekačka. A to ani na 100% nevím, jestli nakonec opravdu budou.
tombed Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 šupa Cyrdo, doufám, že to vynde... ani jeden kus stejný, každý chytne jinou patinu!
koveras Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 A videl si ich, skúšal si ich? Alebo si objednal iba na základe fotiek???
tombed Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 je to speciální edice, vyrobeno všeho všudy 1000ks, Cyrda je bude mít problém sehnat, natož by se je někde zkoušel, to by odešel rovnou s něma, stačí když si vyzkoušíš jakékoliv jiné 1950 submersibly, to pouzdro je stejné
koveras Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Odesláno 20. září 2011 Ja som si práve myslel, že sa mu podarilo ich vidieť a "ošahať" naživo. Tak som chcel nejak sprostredkovať zážitky. Holt si budem musieť počkať ... V 20. 9. 2011 v 19:47, 'tombed' napsal: je to speciální edice, vyrobeno všeho všudy 1000ks, Cyrda je bude mít problém sehnat, natož by se je někde zkoušel, to by odešel rovnou s něma, stačí když si vyzkoušíš jakékoliv jiné 1950 submersibly, to pouzdro je stejné
Cyril Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 V 20. 9. 2011 v 19:49, 'koveras' napsal: Ja som si práve myslel, že sa mu podarilo ich vidieť a "ošahať" naživo. Tak som chcel nejak sprostredkovať zážitky. Holt si budem musieť počkať ... Nikde jsem je neviděl. Všude kam jsem volal, jsou již dopředu vyprodaný. Jedině v Azře mi potvrdili že snad budou. Poslal jsem tedy asi před 14ti dny zálohu. Dnes jsem shodou okolností mluvil s majitelem, který mě ubezpečil, že jedny jediné, které mají nárok dostat jsou na 1000% moje!!!! Tak doufám, že to klapne. Sledoval jsem diskuzi na německém PAM fóru a pokud by se mi "náhodou" nelíbily, můžu je z fleku prodat. V Carollinu mi hlásil prodejce, že už se dokonce někteří zájemci přeplácí...a že nevěří, že se mi je podaří sehnat normální cestou. No tak jsem to zkusil "ruskou cestou" a snad to klapne. Chování i komunikace ze strany Azry zatím výtečná. Do konce 10. měsíce by prý měly dorazit. No řekněte...nejsou nádherný?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se