sureshot Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 velmi dobry pribeh. som rad, ze su takito ludia este (na druhej strane ale aj odbuda ludi (zien), ktori su ochotni cokolvek prijat len tak, stale je pocit silneho zavazku, kupovania a pod.) Moje manželka hodinky nenosí. Pár kousků jsem koupil, ale prostě nenosí. Jedny opravdu hezké Omegy jsem věnoval milé prodavačce v Hodinářství Matouš, byla milá a k hodinkám měla vztah. Já jsem jí říkal, že doma mám pár eňo ňuňo dámských vintage hodinek, ale že má drahá polovička je nenosí a že bych jí nějaké prodal. Ale ona neměla peníze, tak jsem jí je prostě dal. Měl jsem velkou radost, ona snad také a snad ji má dodnes. Daroval jsem i vícero jiných kousků, ale tenhle mi utkvěl v paměti nejvíc, protože to nebyl člen rodiny a přesto někdo, kdo mi byl svým myšlerním tak blízký.
Skalamander Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Všichni tady dávají ženám/přítelkyním Zodiacy, tak jsem teda taky jedny pořídil. Model je ze serie Desert Falcon, má průměr 32mm a perfektní perleťový ciferník, který bohužel na fotkách moc nevynikne.
montz Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 dneska dostane draha polovicka ty mensi.. Moje je už dostala, jen se světlým dialem.
Džanek Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Manželka si k narozeninám vybrala hodinky Nina Ricci - prostě se jí líbily víc, než např. Longines, Rado apod. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pete Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 Jako správný obhájce a fanda ZODIAC desert master. Cca před měsícem manželce k narozkám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 Teda vy jste všichni tak štědří ... Já jsem všechny hodinky, které jsem kdy koupil, vždycky daroval sám sobě. To jsem lakomec, co?
Ohryzek Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 tatovi, v nedeli k narozeninam Gant Port Morris W10043 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tody Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Odesláno 24. září 2011 tak uz ked darovat asi by som si vybral Auguste Reymond
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se