Joe Lemonade Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Tak se pochlubte, jaké hodinky jste darovali a komu? Inspirujte ostatní členy. P.S. Kdyby to bylo hloupé téma nebo to tu někde bylo, tak to smázněte. :-)
jankoxxx Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Kmotor - oranzove Seiko MonsterPriatelka - Longines Conquest, Junghans Max Bill viac ludi sa mi zatial nepodarilo nainfikovat
Frantik Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Kdysi jsem měl tyto hrozne Citizen (nebo nejaké podobné), ale kamos v praci mel jeste daleko horší - nějaké číňany, tak jsem mu je věnoval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sureshot Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 tata - vyrocie - Rado Ceramica R21347222 zena DKNY
stopa99 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Manzelka-Raymond Weil Spirit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chumpus Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
farářskej Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 pritulce - BWC, Citizen, Seiko 5, Chceš nám namluvit, že Olouškovi nepatří VŠECHNY tvý hodinky? Pokud jde o mě, tak jsem dal jedný svý slečně vostoky s budíčkem (dodnes je nosí) a momentální slečna ode mě má xemexy s obrovskou sentimentální hodnotou. Tátovi jsem pořídil trasery a moje dítě ode mě dostane k sedmejm narozeninám Timex Camper
filo-boxer Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Manželce Nomos Tangente k Vánocům. Nosí je a každé ráno poctivě natahuje .
funf5 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Uff, bylo toho dost... expřítelka - vintage Ruhla digital, červená verze i s originálním řemínkem, vlastně jediné moje hodinky, které se jí líbilybrácha - nějaké digi Casio, nevydrží bez sportu půl dne, nic jiného než digi nemá smyslbráchova žena - digi Timex, fyzioterapeutka, stále v pohybutáta - ana/digi v titanu s tahem, hodne let dozadu, ale co to bylo??? Casio quartz na tahu v nerezu k posledním vánocůmmáma - vintage NOS Luc s tahem
funf5 Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 no jo, to je fakt, nosi i nejaky moje, treba jednorucky RLT jsem nemel sanci si vzit ani nepamatuju... já to tušil už při předání, jak do tebe jemně tlačila, ať si je vemeš K: nejsou pro mě malý? O: jsou trošku menší, ale sedí ti K: tak já si je vezmu
spineshank Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 postacce - cerveny G-Shocky, protoze se ji libily no to se trošku rozepiš čím vším ona zaujala tebe
M3maniac Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Moje na to moc není, takže jen Tissot a designovky od DG ,DKNY nebo ESPRIT je spíš na kabelky a boty x krát jsme stáli u výlohy s pěknýma hodinkama a vždy to skončilo větou ne aby tě to napadlo ale až dojdou nápady a vykoupím všechny kabelky stejně k tomu dojde
spineshank Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 pro mou polovičku nyní právě objednány ZODIAC SPEED DRAGON
farářskej Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 no to se trošku rozepiš čím vším ona zaujala tebe Donesla mu pěknej dopis?
spineshank Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 to nejde... nejde... kdyžtak SZ a dej si záležet na detailech popř.její foto
onney Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 kdyžtak SZ a dej si záležet na detailech popř.její foto Pak mi to přepošli
onney Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 pro mou polovičku nyní právě objednány ZODIAC SPEED DRAGON Jsou to bezva hodinky, přítelkyně je má moc ráda. Jen má bílou verzi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 hele, fotku bych nekde mohl mit... to jo... projdu archivy... no to by bylo super
prukajda Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Tátovi. Vzpomněl jsem si, že co dítě jsem na jeho ruce vídal Primky, pavouky. Našel jsem je, odložené a zapomenuté, ale jejich stav byl tak bídný, že se již zprovoznit nedaly. Po dlouhém shánění jsem sehnal jedny v celekm parádním stavu. Při darování si táta ani nevzpomněl, že takové kdy nosil. Myslím, že radost jsem spáš udělal já sám sobě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se