Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

přemýšlím o koupi regulátorů od orisu nebo alpiny.Poradí někdo jak jste na tom v praxi se zobrazením času.Dá se na to zvyknout při běžném každodením nošení?

Díky

Odesláno (upraveno)

Mne sa páčia tie Oris meistertaucher, ale stále od nich odskočím,tiež mám obavu z rýchleho odčítania času, ale asi všetko je len zvyk.

Upraveno uživatelem robo
Odesláno

Jo, to je ono, to jsou pro mě super hoďky, jen ta cena není příliš lidová. Ale na Ebay se dají se štěstím pořídit kolem 1500 EUR, to už se dá rozdejchat

Odesláno

1500 jěště jo ale výš už bych nešel.To je můj cenový limit

Nakonec to stejně vyhrajou asi Alpiny toužím po nich už delší dobu:)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ty Alpiny jsou parádní, jen se pak asi budou hůře prodávat, pamatuju, že se tady v prodejní sekci jedny vyskytly a byly tam celkem dlouho. Z tohoto hlediska by byl asi lepší Oris, ale subjektivně jsou ty Alpiny hezčí.

A překvapil mě Glycine, netušil jsem, že dělají i regulátory.

Odesláno

Ty Alpiny jsou parádní, jen se pak asi budou hůře prodávat, pamatuju, že se tady v prodejní sekci jedny vyskytly a byly tam celkem dlouho. Z tohoto hlediska by byl asi lepší Oris, ale subjektivně jsou ty Alpiny hezčí.

A překvapil mě Glycine, netušil jsem, že dělají i regulátory.

taky mě Glycine překvapil, sice se budou hůř prodávat ale toužím po nich už dlouho, a snad je dlouhou dobu ani prodávat nebudu:), ale jestli půjdu někdy do Orisu tak do klasických diversek s chronografem:)už je rozhodnuto:)

Odesláno

taky mě Glycine překvapil, sice se budou hůř prodávat ale toužím po nich už dlouho, a snad je dlouhou dobu ani prodávat nebudu:), ale jestli půjdu někdy do Orisu tak do klasických diversek s chronografem:)už je rozhodnuto:)

imho dobrá volba, mě se líbí moc, tak ať ti dobře slouží...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...