foxik28 Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Ahoj,přemýšlím o koupi regulátorů od orisu nebo alpiny.Poradí někdo jak jste na tom v praxi se zobrazením času.Dá se na to zvyknout při běžném každodením nošení?Díky
NIGHTinGALE Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Zvykl jsem si okamžitě, žádný problém (Oris).
Chumpus Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Když už Oris, tak na ebay jsou teď jedny regulátory, které se už nevyrábějí. Super stav, zhruba 16 tis. kč. Podle mě velmi zajímavé hodinky. http://cgi.ebay.de/ORIS-Regulator-Box-Papiere-40-mm-TOP-selten-/230573996844?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item35af47fb2c
foxik28 Odesláno 21. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Nejsou špatný, ale víc se mi líbí tyhle dvoje:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 taky se mi tyto líbí víc,ale musel bych je mít na pár dní na vyzkoušení asi,když na ně koukám nevím jestli bych to dal
robo Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 (upraveno) Mne sa páčia tie Oris meistertaucher, ale stále od nich odskočím,tiež mám obavu z rýchleho odčítania času, ale asi všetko je len zvyk. Upraveno 21. ledna 2011 uživatelem robo
foxik28 Odesláno 21. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 a jsem v pasti Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adam99 Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Hmm, tak ty Glyciny jsou super.Přidám dva tipy od Louis Erard. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mischa Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2011 Pro mě je nejkrásnější regulátor od Chronoswissu, fotku nemám
foxik28 Odesláno 22. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Pro mě je nejkrásnější regulátor od Chronoswissu, fotku nemám no jo, to věřím:), ale ten nezaplatím
foxik28 Odesláno 22. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 takovéhle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mischa Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Jo, to je ono, to jsou pro mě super hoďky, jen ta cena není příliš lidová. Ale na Ebay se dají se štěstím pořídit kolem 1500 EUR, to už se dá rozdejchat
foxik28 Odesláno 22. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 1500 jěště jo ale výš už bych nešel.To je můj cenový limit Nakonec to stejně vyhrajou asi Alpiny toužím po nich už delší dobu:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Z. Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 A co tohle? Je to prý limitka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
foxik28 Odesláno 22. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Tak to fakt ne:) Tak to fakt ne:)
spineshank Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 A co tohle? Je to prý limitka... tak toto je docela slušná haluz
Chorche Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Ty Alpiny jsou parádní, jen se pak asi budou hůře prodávat, pamatuju, že se tady v prodejní sekci jedny vyskytly a byly tam celkem dlouho. Z tohoto hlediska by byl asi lepší Oris, ale subjektivně jsou ty Alpiny hezčí.A překvapil mě Glycine, netušil jsem, že dělají i regulátory.
foxik28 Odesláno 23. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Ty Alpiny jsou parádní, jen se pak asi budou hůře prodávat, pamatuju, že se tady v prodejní sekci jedny vyskytly a byly tam celkem dlouho. Z tohoto hlediska by byl asi lepší Oris, ale subjektivně jsou ty Alpiny hezčí. A překvapil mě Glycine, netušil jsem, že dělají i regulátory. taky mě Glycine překvapil, sice se budou hůř prodávat ale toužím po nich už dlouho, a snad je dlouhou dobu ani prodávat nebudu:), ale jestli půjdu někdy do Orisu tak do klasických diversek s chronografem:)už je rozhodnuto:)
Chorche Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 taky mě Glycine překvapil, sice se budou hůř prodávat ale toužím po nich už dlouho, a snad je dlouhou dobu ani prodávat nebudu:), ale jestli půjdu někdy do Orisu tak do klasických diversek s chronografem:)už je rozhodnuto:) imho dobrá volba, mě se líbí moc, tak ať ti dobře slouží...
levistrauss Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 A co tohle? Je to prý limitka... Kua to je jak od Dalího...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se