Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj teď už kolegové,

přišla další fáze chronobundusu a tak i já rozšiřil před několika minutami klub majitelů mechanických hodinek a zároveň klub majitelů monster. o tom snad už večer ve chlubícím vlákně.

rozbalil jsem, nasadil, přítelkyni se pochlubil a ... "jééé, dělají je v dámském"?:D má nádherná přítelkyně právě také shání hodinky (čistá náhoda, jsme spolu relativně krátce a nechci jí děsit tím, že propadám chronobundusu) a tak nějak se pomalu posouvá od Esprit a Diesel k něčemu rozumnějšímu :) takže poradíte? existuje něco jako baby- nebo lady-monster?

PS: včera si zde na fóru zkoušela vyhledat nějaké dámské hodinky ... pánové, přiznejte se, kdo založil to vlákno o dámských ROLEXkách?! jestli já ho najdu :D :D :D

Odesláno

Nazdar kolego,

bohužel jsem nikde nezáhlédl zmenšenou verzi Monster. Dělají se sice hodinky s názvem Baby Monster, ale velikostně jsou na tom stejně jako Monstry. Jediné potápky, které mě zaujaly pro holku jsou tyhle : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/1567-pochlubte-se-novymi-prirustky/page__st__5920__p__477731#entry477731

Ale bude problém je asi sehnat v pěkném stavu. Je to taky věcí vkusu,ale tyhle starší potápky od Seika se mi moc líbí. Bylo by taky dobré vědět, jaký obvod ruky má přítelka. Protože jsem se setkal s mnoha případy, kdy jsem se skoro až styděl, když jsem kamarádce půjčoval hodinky a ona ač je hubená má silnější ruku jako já.

Odesláno (upraveno)

Jinak tady si dovolím dát link na Šakalovu galerii, kde jsou velice zdařilé fotky tzv. Baby Monster, sám je mám od něj, ale přesto že jsou Baby, jsou stejně velká jak monstra, i když dle mého názoru nevypadají tak moc macho jako monstra klasická.

Upraveno uživatelem unbeliveable
Odesláno

myslím že pěkný a za rozumný peníz jsou pro ženy hodinky Zodiac,dělají se v hodně barevnejch provedení takže vybere si každá

Posted ImagePosted ImagePosted Image

Odesláno

bejby jsou pěkný a zdají se mi menší a jemnější (asi nebudou tak vysoké, nebo luneta prostě vypadá nižší) .. takže to by bylo good :smile_anim:

jj, na zodiac na tahu už koukáme ... díky!

Odesláno

no kur*a, ty jsou :-)) no, budeme hledat něco jemnějšího ... :-) už máme v merku jedny bílé baby-G, to je taky varianta ...

díky všem za ochotu pomoci ;o)

Odesláno

já prošel s mou polovičkou co ty,rozhodoval jsem se jestli bílá G nebo Zodiac a vyhrály to "swiss made",přeci jen i pro ženu je s něma větší MI

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...