Přejít na obsah

Převod VHS do PC

Heky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím kolegové,

právě se potýkám s problémem převodu VHS do digitálního formátu. Háček je v tom, že nemám žádné dostupné zařízení, kterým to provést a proto bych se chtěl zeptat, jestli by se tady nenašel nějaký dobrý člověk, který má např. přebytečný převodník, vhodnou TV kartu či cokoliv použitelného na zapůjčení. Nechce se mi to kupovat, když jde jen o jednu VHS kazetu.

Odměna ve formě něčeho tekutého či drobné finanční částky samozřejmostí ;) Díky moc!

PS: Bohužel kazeta nemůže jít z domu, takže o žádné specializované společnosti nemám zájem.

Odesláno
:D To mě nenapadlo, že to takhle vyzní :D Nejedná se přímo o moji kazetu a případné zničení/poškození by byla katastrofa. Má to prostě velkou rodinnou hodnotu.
Odesláno

Teda pánové, že já vůbec něco psal... :D Kdybych napsal, že tam jsou natočený hodinky z nějakýho starýho Baselworldu, tak se nad tím nikdo ani nepozastaví :)

Odesláno

starej Básl nikoho nezajímá, ale Tvoje milá za mlada, to je něco jinýho, tak sem s tím!!!!:clap:

dá se to digitalizovat přes harddiskovej rekordér, nebo přes tu kartu za cca 1000 Kč, nebo to můžeš zkusit přetočit pomocí kabelů na digitální kameru, ty přece mají převodníky, ne? Také budu muset pár docela pěkných Hi8 zdigitalizovat.......

Odesláno

Posted Image

Bohužel, s mojí výbavou to fakt nejde. Jediná možnost je zapůjčení převodníku nebo AV karty.

Odesláno

Teda pánové, že já vůbec něco psal... :D Kdybych napsal, že tam jsou natočený hodinky z nějakýho starýho Baselworldu, tak se nad tím nikdo ani nepozastaví :)

jj toho podezření už se nezbavíš :D...

Odesláno

spineshank:

Snad se s tím naučím nějak žít... :)

Posted Image

sureshot:

O tom jsem psal v prvním postu - ale nejspíš to tak dopadne.

Mike-72:

Něco takovýho bych potřeboval půjčit...přeci jen dát přes litr za převod jedný kazety...

Odesláno

jj toho podezření už se nezbavíš :D...

to přece není podezření, to je jistota. Přece nebude digitalizovat takové kraviny, jak třeba před dvaceti roky chytal ryby...

Odesláno

mischa:

Je to svatba - bez svatební noci, aby bylo jasný... :) A já se tam vůbec nevyskytuju (ani nahý, ani oblečený).

sureshot:

Jo, asi máš pravdu. Bude to nakonec nejlepší.

vikhra:

Spíš zažaluju některý účastníky této diskuze :D

Nejlepší bude, když to zamknu - potenciál diskuze se zdá být vyčerpán :D

Pokud se najde někdo ochotný s potřebným zařízením, tak mi prosím pošlete SZ. Ještě jednou díky všem ;)

LOCK

Odesláno

Všichni garantujou "Neuchováváme žádné kopie vašich záznamů -maximální diskrétnost a ochrana vašich soukromých záznamů".

Maš to do 2 kil a kdyby to nedopadlo, tak je zažaluješ.:smile_anim:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...