Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtěl jsem počkat, až budu mít nějaké pěkné fotky, ale nevydržím to, takže alespoň pár rychlocvaků.

Dostal jsem se do fáze, že mě moje Hamiltony, které jsem měl hrozně rád, přestaly z ničeho nic bavit a věděl jsem, že potřebuju změnu. Nakonec vše dopadlo tak, jak dopadlo a včera mi dorazily moje první Fortisky.

Dojmy: super zpracování, výborně sedí na ruce, ideální rozměr, hrozně se mi líbí číselník a day-date, které na fotkách vypadá nic moc, ale naživo je parádní, no a asi úplně nejlepší jsou ručky. Luminiscence taktéž velmi slušná a na piltoky parádní vodotěsnost 200m. Na Fortiskách často chválený antireflex, je vynikající, i když má viditelně už něco za sebou. Ale ty odlesky, které hazí, jsou výborné.

A musím poděkovat vikhrovi, jak za hodinky, tak za obrovskou rychlost, díky tomu je mám už od včerejška, děkuju!

post-5318-013865000 1295708691.jpg

post-5318-071947300 1295708704.jpg

post-5318-098388400 1295708715.jpg

post-5318-024592600 1295708732.jpg

Odesláno (upraveno)

Gratuluji,měl jsem na ně taky zálusk,kvalitní hodinky za výbornou cenu,at ti dělají radost.:)

Díky! Vikhra měl zájemců dost, ale vyjímečně se mi podařilo být nejrychlejší :) Myslím, že neobjevit inzerát chvíli po zveřejnění, mohl bych si o nich nechat zdát, jak by se po nich zaprášilo.

Zatím dělají spoustu radosti, víc než jsem čekal :D

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno (upraveno)

Chovej se k nim slušně,a až tě omrzí,tak dej vědět:D

Beru na vědomí ;)

A Kibi: až bude čas, ozval bych se kvůli focení, ok?

Odesláno
Gratuluji. Jednoduchost, kvalita, přehlednost, čitelnost, velikost. Sotva jsem si s mechanikama něco začal a už po těchhle hodinkách pokukuju taky. Řadím se do fronty za Carllose, kdyby něco :whistle:
Odesláno

Gratuluju, a vítej mezi "fortisáky"   :clap:

Díky :)

Přemýšlel jsem o tom, že dám do titulky parafrázi z tvého podpisu - "Hurá, už mám Fortisky" :D

Asi si to dám taky do podpisu, protože ta radost je veliká.

Odesláno

Díky :)

Přemýšlel jsem o tom, že dám do titulky parafrázi z tvého podpisu - "Hurá, už mám Fortisky" :D

Asi si to dám taky do podpisu, protože ta radost je veliká.

Tu radost chápu. Ještě si ji pamatuju :) Fortisky byly můj sen ještě před objevem chronomagu..
Odesláno

Tu radost chápu. Ještě si ji pamatuju :) Fortisky byly můj sen ještě před objevem chronomagu..

Je to sympatická značka, navíc kvalitní. Já mám teda sen Omegy (potamžo IWC, Rolex, Panerai - bondovky, Aquatimer/Spitfire, Milgauss, 111/312), ale pevně věřím, že mi Fortisky to čekání na další metu hodně zpříjemní.
Odesláno

Je to sympatická značka, navíc kvalitní. Já mám teda sen Omegy (potamžo IWC, Rolex, Panerai - bondovky, Aquatimer/Spitfire, Milgauss, 111/312), ale pevně věřím, že mi Fortisky to čekání na další metu hodně zpříjemní.

No po rozšíření obzorů na chronomagu mé plány směřují také ještě k jiným značkám. Čili časem bych chtěl nějaké Omegy (moonwatche) a Breitlingy. Uvidím jak ta cesta bude dlouhá ? :) Asi ale bude delší než k fortiskám :(

Odesláno

No po rozšíření obzorů na chronomagu mé plány směřují také ještě k jiným značkám. Čili časem bych chtěl nějaké Omegy (moonwatche) a Breitlingy. Uvidím jak ta cesta bude dlouhá ? :) Asi ale bude delší než k fortiskám :(

No, čas od času se tady Moony objeví za pěknou cenu, takže by ta cesta tak dlouhá být nemusela :)

Měl jsem je na předvánočním srazu na ruce a musím říct, že jsou to parádní hodinky. A ještě ke všemu největší klasika.

Odesláno

Gratuluji, skvělá volba! Řemen je taky Fortis?

Odesláno

Gratuluji, skvělá volba! Řemen je taky Fortis?

Díky, řemen je DiModell Ikarus, kupoval jsem ho ještě na Hamiltony, ale na Fortisech vypadá také dobře. Vikhra mi k tomu přibalil ještě původní Fortis řemen, ale ten je v dost špatném stavu a pak Archimede řemen na pilotky, dal jsem na něj Fortis sponu a vypadá to taky super.

jasne, rad :)

Ok, super. Až budu mít trochu volna, ozvu se. Budu se těšit.
Odesláno (upraveno)

Parádní pilotky od sympatické značky! Gratuluju!!!

Díky, Pavlíku! :)

... a až teď jsem si všiml, že už jsi taky změnil avatar, parádní :notworthy:

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...