Pero55 Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Ahoj, koupil jsem tyto pěkné ortienty za 500 Kč, bylo mě jich líto, měli prasklé sklíčko(to jsem sehnal na ebay), pouze mi už chybí korunka na otáčení lunety, nevíte kde bych jí sehnal, posílal jsem je do autorizovaného servisu, tam mě poslali dop***** prý jsou moc staré.
Pero55 Odesláno 22. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Máš s nima už nějaké zkušenosti?
vlasta66 Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Máš s nima už nějaké zkušenosti? Ano, před lety jsem tam posílal staré Poljot chrono (strojek potřeboval nějaké nové součástky) a oprava proběhla bez problémů.
vlasta66 Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 A ještě mě napadá Parexohttp://www.parexo.pardubicko.com/?cap=4703
ramon Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Odesláno 3. února 2011 (upraveno) Korunku seženeš kdekoliv, jde o to, jestli nemáš ulomenou tu hřídel. Já měl ulomenou i tu hřídel, výborně vyřešil Mechano, dal to celé nové i s tím pastorkem. Upraveno 3. února 2011 uživatelem ramon
Návštěvník cecil Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Tyhle nosil můj táta pěkně dlouho , já je tu nedávno koupil NOS od váženého člena fora, na rasovinu, no a už si je otec znovu pochvaluje.Super hodinky.
1KeNnY1 Odesláno 4. května 2011 Nahlásit Odesláno 4. května 2011 (upraveno) najlepsie vzdy komunikovat priamo s Orient Japonsko v anglictine.. mne odpisali hned a dokonca mi posielaju vsetky nahradne suciastky, bez toho aby som ich oto ziadal ! Skus to ! Drzim ti palce ! Upraveno 4. května 2011 uživatelem 1KeNnY1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se