Tomas K Odesláno 2. října 2011 Nahlásit Odesláno 2. října 2011 (upraveno) Zdravím , chci se zeptat, luminescenci nemaji že ? A popř. které typy z edifice ji mají(jestli vůbec některé). A jak myslíte, že by jim slušel řemen? Upraveno 2. října 2011 uživatelem Tomas K
Dr.Watson Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Mají, proč by neměly? Mají ji skoro všechny Casia kromě pár modelů-většinou s vybranými ručičkami kde nemá být luminiscence na čem. Ale ty zase mají většinou display takže i podsvícení. Mám 527, to je to samé s logaritmickou lunetou a svítí obstojně. Jako Casia... Ačkoliv... Nedávno mne překvapily, bo jsem zapomněl před nástupem do Hypnovy říše strčit ruku pod lampu, vzbudiljsem se někdy ve čtyři, chtěl šťouchnout do Holmesové abych se dozvěděl, kolik je (takové to "co blbněš teď ve čtyři ráno!?!") a hle ony zážily příjemným svitem světlušek slétnoucích se na moji lákavou ruku hledaje svého Broučka... Pak mne romantika opustila, bo mi došlo, že původně mne zajímala prostata a teprve potom kolik je...
hejdik Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Zdravím , chci se zeptat, luminescenci nemaji že ? A popř. které typy z edifice ji mají(jestli vůbec některé). A jak myslíte, že by jim slušel řemen? Myslím že černej lesklej koženej řemínek jim určo sekne.
ade_jirka Odesláno 10. října 2011 Nahlásit Odesláno 10. října 2011 Myslím že černej lesklej koženej řemínek jim určo sekne. A co raději tenhle Hirsch ??
Liqid Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Odesláno 19. května 2012 Taky do nich možná půjdu, ale rozhodně v černé, posuďte sami...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se