ZdenekP Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 (upraveno) Zdravim, panove,Ma zde nekdo zkusenost s hodinkami AP, konkretne RO 15300? Diky. Upraveno 27. ledna 2011 uživatelem ZdenekP
ZdenekP Odesláno 27. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Ahoj, co by te presne zajimalo? Spolehlivost, presnost chodu a jakekoli jine postrehy.
Jay Doll Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Pár postřehů jsem prezentoval tady. Snad to pomůže
ZdenekP Odesláno 27. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Pár postřehů jsem prezentoval tady. Snad to pomůže Diky, uz jsem to cetl pred casem. Proc se ptam. Na jednom hodinarskem foru si par chlapiku postezovalo, ze jim z hodinek AP vypadly srouby z pouzdra a nekomu z naramku. V jednom pripade se jednalo dokonce o model Diver. ... Co k tomu rict? No, neco jsem tam k tomu poznamenal a uz mne tam nechteji. Proste Americani ....
speedmaster Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Spolehlivost - podle toho, co jsem se docetl na ruznych forech, tak se jedna o naprosto spolehlivy stroj bez problemu. Neni co zkazit, je to zaklad, ktery maji vymakany. Presnost chodu - me jdou AP RO Offshore Diver se stejnym kalibrem s odchylkou +3 sekundy za tyden. Na winderu jsem to nemeril. Na noc je odkladam. A myslim, ze u automatu je to uplne fuk, par vterin sem a par tam. Kazdy ma navic jiny zivotni styl, takze kazdemu pujdou jinak. Rezerva chodu, ktera je oficialne udavana 60 hodin je poddimenzovana, i kdyz to bude asi individualni. Po 70 hodinach, co odpocivaly v trezoru, porad jeste slapaly. U tohoto kalibru je vsechno vyzkousene a proverene. Neni co resit.
gougy Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Spolehlivost, presnost chodu a jakekoli jine postrehy. "rozumný standard" tak se dají popsat. Stejně jako kdysi Rolls psal v promomateriálech u hodnoty výkonu motoru jen "dostatečný" a každému to stačilo Zbytek musíš cítit. Asi nevím, co jiného napsat, tyhle hodinky se kupují ze stejného důvodu jako ocelové Daytony, Nautily apod. A co se týká reklamací-nevěřím, že jsou jich desítky - bohužel jako u každého výrobku prostě některé nejsou z těch šťastných a případné problémmy se řeší "hlasitěji" než u Casio. my2c Každopádně přeji prima vybírání
ZdenekP Odesláno 27. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Každopádně přeji prima vybírání To si pis! To si vzdycky uzivam.
cigi Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 (upraveno) Jestli z nich američanům vypadávají šroubky, tak je asi jedno, jak spolehlivý je strojek. Naštěstí je tam šroubků dost, aby to když tak udržely, ne ? V servisu ti je navíc můžou utáhnout momentovým šroubovákem, a bude to. Asi bych si ukousal nehty, jestli jít do modelu s vteřinovkou, nebo bez ní. Apropó, nautily šroubky nemají, jestli se nepletu . Upraveno 9. února 2011 uživatelem cigi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se