sodik Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Koupil jsem od Sakala Seika5 "SKZ211K1" tímto mu ještě jednou děkuji za obchod na hodinky jsem si musel zvykat, hmotnost je slušná a taky nemají natolik jednoduchý ciferník jen tah mě dost "kouše" na ruce poraďte mi tedy nějaký pěkný potápěčský řemínek nebo NATO srap... díky za tip. PS: s dovolením jsem použil jeho foto, aby bylo na první pohled jasné o jaké Seika se jedná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 tady si určo vybereš http://www.watch-band-center.com/watchstrap-s313h304-Watch-bands-20mm.html
Dantechno Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Ja kupuju na gnomonwatches.com http://gnomonwatches.com/Product-view.asp?id=20
k-mart Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Měl jsem úplně ty samé a jelikož jsem x-let nosil lehké digitálky, na tah jsem si musel zvykat, nakonec jsem to vyřešil nákupem kaučuku z Chronoshopu, ten "hladký" model a hodinky s ním vypadaly opravdu pěkně a příjemně se nosily, to, že na zápěstí značně "zlehkly" ani nezmiňuji, můžeš to zkusit ;-) Každopádně je to otázka zvyku, momentálně střídám Casio Frogman ( momentálně už dvoje ) a Seiko SRP a už mi to ani nepřijde ;-)
sodik Odesláno 28. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 (upraveno) nejspíše tam dám NATO strap, ten snad bude nejlepší....jen bych rád ten co se provleká pod hodinkama, ne ten co se navleka na stežejky. Pekny je ten typ Rolex z Bondovek.. (pruhy, dve barvy) nejspise v tomto pripade zvolim zluta/cerna nebo cerna/seda. Upraveno 28. ledna 2011 uživatelem sodik
Martz Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Tady máš jak vypadají moje pětky na bond strapu ...
sodik Odesláno 29. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 tak mám asi vybráno, zkusím tyto dva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martz Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 Na tom s tou žlutou by mohly vypadat luxusně, nezapomeň se pak hned pochlubit!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se