Viktor Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2006 Arctos NATO Felduhr Německá značka Arctos s tradicí výroby v Pforzheimu od roku 1923, současná výroba v německém městečku Aarbergen zahrnuje jen několik modelů se shodným robustním pouzdrem a švýcarskými ETA strojky. Průměr pouzdra 42 mm, výška 14,5 mm, rozteč nožek 20 mm, šroubovací korunka s logem, silné mírně klenuté safírové sklo s antireflexní úpravou, upravovaný strojek ETA 2824 s bílými datumovými číslicemi na černém podkladu, plné dno, boční strany, velká korunka a dno pouzdra leštěné, horní strana nožek a luneta matné. Vodotěsnost 200 m. "Macho" hodinky, které jsou na ruce cítit. Údajně dodávány zvláštním jednotkám Bundeswehru, ale to se mi nepodařilo nikde potvrdit (asi to nebude pravda). Dotažené detaily - kvalitní kožený tah s prošitím, spona s logem, robustní korunka s logem. Pouzdro a safírové sklo působí "německy" kvalitním dojmem, pouzdro je tvarem i zpracováním překvapivě hodně podobné pouzdru Prim Linea 40 (nebýt leštění mezi nožkami, které Prim nedělá, myslel bych, že pouzdro pochází z NMnM). Porovnání s PRIM Linea CHLE, se kterými vytváří dvojici, která by vlastně mohla pokrýt všechny situace a příležitosti (že bych prodal ostatní hodinky ? ) Celkově mám z hodinek velmi dobrý pocit, ciferník je skvělý, pouzdro a korunka dotažené, přesnost okolo +2 vteřiny za 24 hodin. Možná by hodinkám slušel originál kovový tah, který by je na ruce vyvážil, na volnějším koženém tahu trochu "přepadávají". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2006 zajime!pusobi bytelne. o jakych penezich to cca je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. listopadu 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2006 Doporučená cena 895 EUR. Dají se sehnat levněji . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2006 hodinky to jsou pekne, cenu bych vsak nedoporucil! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2006 Kdyby neměly "Mercedes" hodinovku, jsou dokonalé. Ta mi tam trochu nesedí. Moc se mi líbí řemen a spona, i když to měkké podšití co máš na Primkách se příjemněji nosí. Byly nové nebo second hand? Zdají se mi na řemenu stopy po nošení..... Nechceš mi napsat pár dojmů a já bych udělal článeček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 6. listopadu 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2006 Nebyly nové, ale zánovní , prvně prodané v březnu 2006. Řemínek byl nový, nepoužitý, já už je mám tři týdny, takže nese stopy mého nošení (dřív jsem se nedostal k udělání fotek). Byly s dřevěnou lakovanou krabičkou a všemi papíry, záruka do března 2008. Mercedes hodinovou ručičku taky moc nemusím, ale docela se s ní srovnávám. Je to i tím, že ručky jsou černě orámované a na pozadí černého ciferníku se to rámování ruček ztrácí a je vidět jen výplň. Ten řemínek je příjemný, ze začátku byl trochu tvrdý, ale po pár dnech povolil. Objednal jsem tlustý gumový tah, uvidím, jak k nim bude pasovat. Stejně asi na léto dokoupím ten originální kovový tah, ale chtějí za něj dost. Pár dojmů pro článeček sepíšu, případně ti je můžu na pár dní půjčit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. listopadu 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2006 Pár dojmů pro článeček sepíšu, případně ti je můžu na pár dní půjčit. Radši kdybys to napsal sám a poslal mailem, fotky bych mohl použít odsud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 12. listopadu 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2006 Tak jsem dal hodinky na tlustý gumový pásek. S gumovým tahem líp sedí na ruce , ale nevypadá to tak pěkně, jako s tím prošitým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 11. dubna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 Od klokanů dorazil nový gumový tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 11. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2007 Arctos NATO Felduhr\"Macho\" hodinky, které jsou na ruce cítit. Údajně dodávány zvláštním jednotkám Bundeswehru, ale to se mi nepodařilo nikde potvrdit (asi to nebude pravda). Hodinky moc krásné , velice se mi líbí , jednotkám bundeswehru se dodávají, mám tam spolužáka, souseda ze školní škamny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 12. dubna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2007 Arctos NATO Felduhr\"Macho\" hodinky, které jsou na ruce cítit. Údajně dodávány zvláštním jednotkám Bundeswehru, ale to se mi nepodařilo nikde potvrdit (asi to nebude pravda). Hodinky moc krásné , velice se mi líbí , jednotkám bundeswehru se dodávají, mám tam spolužáka, souseda ze školní škamny No vida, to rád slyším . Jinak po půl roce mě vůbec neomrzely, jsou to moje nejoblíbenější hodinky pro volný čas. BTW, drobné tečky a škrábance na lunetě jsem vyleštil brusnou "houbičkou" od hodináře, luneta je jak nová. Mají pro mě ideální poměr mezi velikostí (42 mm) a výškou (14 mm) - je to pořádný kus hodinek ale ještě nevypadají jak tuňáková konzerva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Moc pěkné hodinky, na volný čas by se mi takové taky líbily moc, ale na fóru je moc pěkných hodinek taková spousta, že ještě budu minimálně X měsíců přemýšlet, a pak šetřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 V černé také stojí za to. http://www.arctos.info/uhr_black-wave.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 http://arctos-watches.webstorepowered.com/Arctos-Elite-Black-Bracelet-Diverclasp/dp/B004WXXT4A?field_availability=-1&field_browse=8383240011&ie=UTF8&refinementHistory=brandtextbin%2Csubjectbin%2Ccolor_map%2Cprice%2Csize_name&searchNodeID=8383240011&searchPage=1&searchRank=salesrank&searchSize=12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Explorery jako remen:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se