Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 187
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 18. 11. 2012 v 18:24, sodik napsal:

lepší ilustrační foto nedovedu, s Brožem sem nikdy neměl problém, jen když leštil tento tah, tak se to moc nepovedlo. Příště to nechám udělat u Dušáka.

Tak to se nepovedlo... to je podle mého to nejhorší co se může s SMP sponou stát, to už je lepší když sem tam škráblá

Odesláno

lepší ilustrační foto nedovedu, s Brožem sem nikdy neměl problém, jen když leštil tento tah, tak se to moc nepovedlo. Příště to nechám udělat u Dušáka.

Tak to lehce přehnal, no :)

• po měsíci...
Odesláno

jsem si toho všiml až teď, slušný leštěnky Ti z toho udělal, to bude házet prasátka :D

• po 2 týdnech...
Odesláno

Aj ja chcem Omegy SMP automaty už to začnem záväzne riešiť chronobundus je fakt sviňa, to som vôbec nečakal že ma to tak pohltí.

Odesláno (upraveno)
  V 4. 2. 2013 v 18:58, pedro17 napsal:

Aj ja chcem Omegy SMP automaty už to začnem záväzne riešiť chronobundus je fakt sviňa, to som vôbec nečakal že ma to tak pohltí.

Upraveno uživatelem Johny111
Odesláno
  V 4. 2. 2013 v 21:22, grey napsal:

Jsem jedinej, komu se Omega Seamaster Professional vůbec, ale vůbec nelíbí? :)

Věř tomu nebo ne, ale určitě nebudeš jediný. Fórum má několik tisíc členů a bylo by zvláštní, kdyby někdo nesdílel tvůj názor na tyto hodinky.

Odesláno
  V 4. 2. 2013 v 21:22, grey napsal:

Jsem jedinej, komu se Omega Seamaster Professional vůbec, ale vůbec nelíbí? :)

To rozhodně nejsi, ale trochu mi uchází smysl tvého postu ve vláknu věnovanému právě těmto hodinkám....

Odesláno
  V 7. 2. 2013 v 22:14, sashator napsal:

To rozhodně nejsi, ale trochu mi uchází smysl tvého postu ve vláknu věnovanému právě těmto hodinkám....

Ale jen tak, pro diskuzi. Ale jinak těm, kterým se líbí, závidím. Kvalitní hodinky za super cenu :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...