Thomass Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Spajdy, je to parada, gratuluji! Fotky super, hodinky jeste lepsi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Pro mne to vždycky byly takový PO od Breitlingenu a měl jsem jasno v tom, že bych vždycky vzal raději PO. Když ale koukam na ty fotky a jak Michalovi sedí na ruce,... už si tím nejsem tak jist :-)Krásný hoďky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Výhodou tohoto vlákna je, že mi ty úžasné fotky úžasných hodinek naprosto zvedli náladu po vysvětlovacím martýriu v jiném vlákně. Díky, Spajdy Ať ti slouží déle, než v tříměsíčním cyklu, minimálně, než si koupís Navitimery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Tobě buď nějak povyrostla ruka a nebo je to ten model 38mm? Fakt ti sedí perfektně, vůbec nejsou velké. Ale když jsem si je na ruce 17cm zkoušel já, tak to vypadalo blbě.A fotky super, adept na nový kalendář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Jedny z mála Brajtlí,které bych mohl,ten střízlivý desing jim prospěl a na meshi vypadají hodně dobře. Gratuluji,a at ti chvíli vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 dlubix - PO jsem vzdycky chtel, ale me proste na tahu ty 45,5 na ruce nesedej, jsou hrozne dlouhy. Sedi mi treba na kuzi, ale ta k nim zase nepatri.. No a ty SOH jsou na meshi prijatelny a vypadaji vyborne. Chorche - super, to mam radost, ze to aspon k necemu bylo dobry ta moje 15 minutova snaha NiG - Michale, ruka mi nepovyrostla, nebo mozna jen trochu, zas tak casto jsem cinky netrapil Jsou to 46ky, 38 jsou damske.. Kazdopadne je to tak na hranici, ale spatne to myslim nevypada.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Krásne fotky, mal som možnosť si ich vyskúšať v hnedej verzii na koži. Tiež som sa bál 46mm, ale fakt sedia aj na menšej ruke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Ono fakt záleží na konkrétních hodinkách, já mám malou ruku, ideál pro mě max. 42mm, ale zkoušel jsem Kibiho Glyciny 46mm a bylo to úplně v pohodě, naproti tomu Archimede Pilot XLH jsou 45mm a byly mi velké. Takže, když sedí, proč ne 46 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Jedna prazdna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 A zbyle tri cvaky tady.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 B se mě moc nelíbí, ale tyhle jsou moooc pěkné. Můžu vědět za kolik se dají sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Nove v CR stoji cca 80.700 CZK (Watch DeLuxe Flora), retail cena v EUR na meshi je 3.110 EUR, ale daji se sehnat i levneji - eBay, chrono24, chronomag.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 hodinky super, fotky super - mají dvě vady, které jsem zjistil až po nákupu - mrňavej strojek a plechovou sponu - strojek jsem si vykompenzoval velkou fotkou a na sponu se nedíval - klidně bych si je koupil znovu, ale rozhodně né za 80 papírů, to by ten stroječek musel být z Elton platiny - he he Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Jesteze tam neni pruhled, pak by to byl regulerni pruser Sponu mozna vyresim ocean racer kaucukem, pak to bude v pohode.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xoslic Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 SO su proste ine a to je na nich krasne. Jednoduche, neprezdobene, dobre citatelne - pre velke B netradicna kombinacia. gratulujem !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Pro Breitlingen to byl myslim velmi dobry krok, vypustit SOH do sveta, ziskaly si mnoho priznivcu, kteri jinak Breitlingeny spise odsuzuji, ale maji moznost se pres stridmy design dopracovat i k ortodoxnim modelum ala Navi, Chronomat atp, protoze to je Breitling se vsim vsudy.. Kazdopadne pro me, kterej mel spis ty klasicky becka, je tohle zase neco novyho a bavi me to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Parádní hodinky, na meshi jim to dle mého názoru sluší nejvíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 dlubix - PO jsem vzdycky chtel, ale me proste na tahu ty 45,5 na ruce nesedej, jsou hrozne dlouhy. Sedi mi treba na kuzi, ale ta k nim zase nepatri.. No a ty SOH jsou na meshi prijatelny a vypadaji vyborne. Jo, souhlasim. Na moji ruku dlouhy a nepadnouci. Jinak ale nadherny hodky. Delaj maly a velky a kdyby byl jeste jeden model mezi, asi by vsichni nosili PO :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 tak já teda nejsem zrovna Breitling nadšenec, ale tohle se mi orpavdu líbí... hlavně luneta a hodinová ručička jsou dokonalé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Cely maji neco do sebe, ta jednoduchost, ktera k B zrovna nepatri mi na nich nejak imponuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se